reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Jestem po badaniach. Ginekolog twierdzi,że widzi pęcherzyk a jajniki są w porządku, "nic im nie dolega". Tak cię cieszę,że jest iskierka nadziei.. natomiast beta wyszła 500 a 22 lipca 237. Wg mnie przyrost jest rażąco mały aczkolwiek lekarz mówi,że wszystko idzie ku dobremu. Że ważne,że przyrost jest.
Albo jeszcze się uda albo poronienie..
A kiedy masz przyjść na następna wizytę i który to u Ciebie tc?

I ten wynik 500 to z dzisiaj jest?

reklama
Trzymamy za nas wszystkie kciuki. Będzie dobrze musi być😀❤️ Masz już jakieś objawy? Bo u mnie kłucie w jajnikach i kilka razy dziennie chwilowe bóle tak jakbym za chwilę miał być okres i wczoraj krew z noska.
Objawy mam dopiero od kilku dni, często jestem głodna, ale jest mi też niedobrze i mam wzdęcia ;( Kłucia w jajnikach też miewam no i tkliwe piersi.

Przed chwilą odebrałam wyniki i mam TSH 4,1, także wybieram się dzisiaj do lekarza, bo zapewne bez tabletek się nie obejdzie.

A kiedy masz przyjść na następna wizytę i który to u Ciebie tc?

I ten wynik 500 to z dzisiaj jest?
W szpitalu leżę,bo wczoraj lekarz stwierdził pozamaciczną. Dziś lekarz Mówił,że może to być bardzo wczesna ciąża, jakiś 3-4 tydzień albo będzie poronienie. Cieszy mnie fakt,że wczoraj rzekomo nic nie było widać a dziś lekarz już coś dostrzegł. Beta z dziś 500 a 22.07 237mIU. Leżymy dalej i czeku na rozwój sytuacji

W szpitalu leżę,bo wczoraj lekarz stwierdził pozamaciczną. Dziś lekarz Mówił,że może to być bardzo wczesna ciąża, jakiś 3-4 tydzień albo będzie poronienie. Cieszy mnie fakt,że wczoraj rzekomo nic nie było widać a dziś lekarz już coś dostrzegł. Beta z dziś 500 a 22.07 237mIU. Leżymy dalej i czeku na rozwój sytuacji
Oby bylo wszystko dobrze ☺️Trzymam za was kciuki

Pójdź do lekarza, jeśli możesz..
Jutro o 18.20 jestem zapisana na usg
Miałam wizytę dokładnie w 5+4 i pani doktor wtedy powiedziała że za wcześnie nic nie widzi nawet pęcherzyka, a dziś 6+4 i słyszałam serduszko. Musisz się uspokoić bo stres i nerwy nie pomagają. Ja cały tydzień czekałam i myślałam, stresowałam się niepotrzebnie. Testy ciążowe robiłam codziennie bo tu gdzie mieszkam nie tak łatwo, aby iść na bete.
Na USG u mnie nawet nie było widać pęcherzyka... :( A z tym, że jest tak niski przyrost nawet się nie da dyskutować ;(

reklama
Do góry