Asjunia
Fanka BB :)
Nie wiem czemu to nie dziala Pozniej lub jutro sprobuje cos pokombinowacU mnie niestety nie, ale moze to ze wzgledu na kraj wyswietlania.
Sprawdz czy udostepniasz publicznie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czemu to nie dziala Pozniej lub jutro sprobuje cos pokombinowacU mnie niestety nie, ale moze to ze wzgledu na kraj wyswietlania.
Sprawdz czy udostepniasz publicznie.
Ja na pewno nie zmienię, no chyba że będzie przymus i będę musiała donkey kupićJa wlasnie mam dylemat i nie wiem czy kupic Bugaboo czy zostac przy Nunie
W sumie to znam 3 dzieci, ktore nie przepadaja za tym bujaczkiem. Czasami ratowal mi zycie, ale nie wiem czy drugi raz bym sie zdecydowala.
u mnie działaNie wiem czemu to nie dziala Pozniej lub jutro sprobuje cos pokombinowac
Troche ta produkcja nie wyrazna ale zawsze cosu mnie działa
swoim telefonem nagrywałaś?Troche ta produkcja nie wyrazna ale zawsze cos
Nie, dostalam link ze zdjeciami i filmikiem od centrum usgswoim telefonem nagrywałaś?
Właśnie się zastanawiałam czy będę mogła nagrac jak już będzie biło serduszko
O proszę. A kiedy masz kolejna wizytę ? Ja dopiero za dwa tygodnie we wtorek miałaś serduszko już? U mnie było i by to najpiękniejszy obraz USG jaki do tej pory widziałam Niemniej się trochę stresuje że tak malutko urosło, szczególnie że najpierw mowil że jest 3mm i 5+6 a tydzień później 5mm i 6+2 ale to drugie było na lepszym sprzecie. Wydawało mi się że powinno być odwrotnie ,że na gorszym sprzecie bedzie widać mniejsze wszystko a tu wygląda na to że gorszy sprzęt sfałszował wynik w górę, czyli powiększył sobie zarodek ?Nawet nie wiesz jak mnie podbudowal twoj wpis
U mnie ten sam przypadek
Malo urosl zarodek ale mierzone na 2 roznych sprzętach przez 2 roznych ginow
buuu ja tez chce zobaczycu mnie działa
aaaa to tak na wypasie fajnieNie, dostalam link ze zdjeciami i filmikiem od centrum usg
Fajna pamiatka
To wszystko wyjaśnia ! Być może u mnie wcześniej też był taki tylko go nie widziałam bo byłam na pierwszym USG 5+6 lub 5+2 (zależy któremu badaniu ufać) i od razu miałam zarodekMoj tez byl taki ladny, okraglutki poki sie zarodek nie pokazal