reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2022

Ja mam 16 miesieczna coreczke ;)
Co do wozkow, to kupilam w Polsce Bugaboo Fox i rodzice mieli z nim do nas przyleciec, ale rodzilam w szczycie pandemii i odwolali w tym czasie loty i zdecydowalidmy, ze kupimy wozek na miejscu, a ten sprzedamy i padlo na Nuna mixx2 w 1. Swietny wozek, z czystym sumieniem moge polecic ;) teraz zamienilismy na spacerowke Elodie Details. Sklada sie w kilka sekund i u nas ze wzgledu na czeste podroze sprawdza sie doskonale. Maja tez cudownej jakosci reczniki dla dzieci.
Z rzeczy, ktore mi sie sprawdzily przy coreczce, to Chico baby hug, mata kontrastowa Yookidoo, nosidelko babybjorn, mata skiphop, materac areosleep i chusta Studio Romeo. Natomiast kurzolapem okazal sie bujaczek babybjorn. Wiem, ze wiekszosc dzieci go uwielbia, ale u nas jakos nie wzbudza szczegolnie emocji. Teraz sama na niego siada, ale na doslownie pare minut.
Jedyna rzecza jaka chce dokupic, to lozeczko dostawka Chicco .
Najchetniej juz bym sie wziela za kompletowanie wyprawki😁
Ja mam bugaboo cameleon 3 :D zastanawiałam się właśnie nad foxem, ale jest jednak wyższy w porównaniu do cama. Kocham ten wózek szczerą miłością ❤️
O mówisz, że bujaczek babybjorn siw niw sprawdził u Was? Ja sie zastanawiam nad nim właśnie, bo poprzednio miałam concord rio i teraz szukam czegoś zgrabniejszego jednak

reklama
@julianap A to widzę że nasza kolejna przodowniczka marcowa ma wizytę 😃 ostatnio miała Otylia. To czekam na relacje 🙂
@Smerfetka94 O której masz? Nie wiem o której zaglądać żeby przeczytać relacje 🙂
Czekam na Twoją relacje bo jakby nie patrzeć mamy tak samo "wiekowo" ciążę 😂

Daj znać koniecznie 😊
Dam znać na pewno 😀
Ostania wizyta była dwa tygodnie temu, więc ciekawe jak tam podrosła moja fasolka 🥰❤ Mam nadzieję, że dostanę jakieś sensowne zdjęcie, ale akurat z tym może być różnie, bo jutro wizyta na słabszym sprzęcie. Tak czy siak sprawdzę co tam sie dzieje. Nie mogę się już doczekać 😊

Dam znać na pewno 😀
Ostania wizyta była dwa tygodnie temu, więc ciekawe jak tam podrosła moja fasolka 🥰❤ Mam nadzieję, że dostanę jakieś sensowne zdjęcie, ale akurat z tym może być różnie, bo jutro wizyta na słabszym sprzęcie. Tak czy siak sprawdzę co tam sie dzieje. Nie mogę się już doczekać 😊
Powodzenia jutro! ✊🏼

A pamiętasz ile mm miał zarodek?
Nie… nie miałam tego zaznaczonego na zdjęciu usg. Możliwe ze jeszcze nie dało sie zmierzyć bo była to dosłownie maleńka kropeczka, doktor mówiła tylko ze widzi zalążek pulsującej aorty. Na zdjęciu pecherzyk wyglądał jak pierścionek z brylantem☺️
12 dni później jak byłam na wizycie to zarodek miał już 13,10 mm

reklama
Do góry