reklama
We wtorek ide do mojej ginkiO proszę. A kiedy masz kolejna wizytę ? Ja dopiero za dwa tygodnie we wtorek miałaś serduszko już? U mnie było i by to najpiękniejszy obraz USG jaki do tej pory widziałam [emoji16] Niemniej się trochę stresuje że tak malutko urosło, szczególnie że najpierw mowil że jest 3mm i 5+6 a tydzień później 5mm i 6+2 ale to drugie było na lepszym sprzecie. Wydawało mi się że powinno być odwrotnie ,że na gorszym sprzecie bedzie widać mniejsze wszystko a tu wygląda na to że gorszy sprzęt sfałszował wynik w górę, czyli powiększył sobie zarodek ? [emoji848]
U mnie 6t0d byl zarodek ok 5mm z serduszkiem wymiary idealne do wieku ciazy
Potem 7t1d u mojej ginki mial prawie 11.5 mm i wymiary idealne do wieku ciazy
A dzisiaj 8t3 i zaledwie nie cale 15mm i wedlug wymiarow 7t6d
Na gorszym sprzecie w luxmedzie no i lekarka taka se... Tak sie pocieszam...
JustLillD
Fanka BB :)
na gorszym sprzęcie może być zarodek np bardziej rozmyty przez co jak próbują zmierzyć to wydaje się większy przez niedokładnośćO proszę. A kiedy masz kolejna wizytę ? Ja dopiero za dwa tygodnie we wtorek miałaś serduszko już? U mnie było i by to najpiękniejszy obraz USG jaki do tej pory widziałam Niemniej się trochę stresuje że tak malutko urosło, szczególnie że najpierw mowil że jest 3mm i 5+6 a tydzień później 5mm i 6+2 ale to drugie było na lepszym sprzecie. Wydawało mi się że powinno być odwrotnie ,że na gorszym sprzecie bedzie widać mniejsze wszystko a tu wygląda na to że gorszy sprzęt sfałszował wynik w górę, czyli powiększył sobie zarodek ?
stillgrey213
U mnie w apce wyswietla, ze video jest prywatne.Już wiem o co chodzi ja jestem na aplikacji i tutaj mi się wyświetla, a sprawdziłam teraz na online i na przeglądarce nie da się
Cukierkowa20pare
Ja nagrywałam telefonem i nie było żadnego problemuswoim telefonem nagrywałaś?
Właśnie się zastanawiałam czy będę mogła nagrac jak już będzie biło serduszko
Alanyaaa
Dziękuję , pocieszyłas mnie to sprawdzona informacja?na gorszym sprzęcie może być zarodek np bardziej rozmyty przez co jak próbują zmierzyć to wydaje się większy przez niedokładność
Mario95
to dobrze myślę że moja gin też nie będzie miała z tym problemuJa nagrywałam telefonem i nie było żadnego problemu
Mario95
no to w takim razie nie wiemU mnie w apce wyswietla, ze video jest prywatne.
Asjunia
Jutro postaram sie dodac w inny sposob, zebys mogla zobaczycbuuu ja tez chce zobaczyc
reklama
Asjunia
Taak pelen wypas. Ja po badaniu czekam az mi da fotke. A ona mowi, ze linka wysyla na telefon i mam sobie pobracaaaa to tak na wypasie fajnie