reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Witam kochane z rana. Życzę powodzenia na dziesiejszych wizytach i oby były pomyślne, trzymam za wszystkie kciuki. U mnie dzisiaj z rana zaraz wjeżdża owsianka z jogurtem naturalnym i bananem ;) .
Ja jutro niecierpliwe czekam na zrobienie drugiej bety.
A na poniedziałek dopiero mam wizytę na 17.15 :o

Są też słodycze słodzone malitolem. Ostatnio biedronka zaczęła coraz częściej wprowadzać słodycze bez cukru - niestety nie wszystko do stałej oferty, ale są ciastka, które pozostały na stałe, jedne są na dziale z normalnymi ciastkami (bonitki) i są trzy smaki, chyba też maślane bez cukru zostały na stałe- również bonitki. U mnie w mieście też cały czas są sezamki bez cukru - tylko ze one są ciągle na takich osobnych regałach z nowościami lub okazjonalnymi kuchniami świata 🙂 ja osobiście w smaku nie widzę różnicy między tak słodzonymi słodkościami a słodzonymi białym cukrem, ale ja takie klasyczne słodycze jem raczej okazyjnie, tak to staram się właśnie bez cukru 🙂
To już jest krok w dobrą stronę 😀 Plus dla nich. Niestety ciastka to akurat w większości są robione z bialej mąki pszennej, kukurydzianej a to są też produkty zabronione w diecie z niskim indeksem glikemiczny😪

reklama
Do góry