stillgrey213
Fanka BB :)
@lepsze zycie 2021 i jak temperatura?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie czekam bezczynnie, od razu reaguje. Szybko się odsuwam, krzyczę żeby swój brzuch pomacał a nie mnie ale on jest tak bezpośredni że myśli że ja sobie żartuję w dodatku mieszkamy obok nich 30 m i widujemy się bardzooo częstoO nieeee alez bym się wściekła.. odwinelabym się zanim by zdążył zareagować ja jestem teraz bardzo bojowa a tak serio, to odsun po prostu może przy kolejnej takiej "okazji" jego rękę lub może po prostu wprost powiedz żeby tak nie robił. To jemu powinno być głupio, nie Tobie
Ja miałam puste jajo płodowe (10tydzien) to była moja 1 wizyta. Najgorsze było to ze miałam normalne objawy ciążowe mdliło mnie brzuch się zaokrąglił a mimo wszystko nic tam nie byloDziewczyny, przepraszam, że pytam. Jeśli któraś z was nie chce mówić to nie musi, ale zastanawia mnie ostatnio czym objawia się poronienie w takim 8-10 tygodniu? Czy tylko na USG widać, że serduszko nie bije a zarodek się nie rozwija czy są jakieś dolegliwości np. ból podbrzusza, krew w śluzie itp. ?
Ja właśnie jadę do labo a Ty już byłaś?Jak tam dziewczyny??
Już po betach?
Ja ostatnio robiłam dopiero po 12 więc czekam jeszcze ze 3 godzinki i wtedy uciekamJa właśnie jadę do labo a Ty już byłaś?
Nie oznacza jeszcze najgorszego, ale na Twoim miejscu jeszcze dziś umawiała bym ginekologa bo żadnego plamienia w ciąży nie można lekceważyć.Dziewczyny delikatne plamienie dziś zobaczyłam i na papierze ślady krwi czy to oznacza najgorsze ? Co mam robić ?