reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Jaka drobniutka😍 Też jestem ciekawa na jakiej wadze skończę 🙈 I kiedy zaczną pojawiać się pierwsze kilogramy dodatkowe 🙉
jestem bardzo drobną. Rozmiar obrączki i pierścionka zaręczynowego to, uwaga, 4.5 gdzie to jest ponoć rozmiar w sumie dziecięcy 😂 mam 160 cm. Za to mój mąż chłop 2 na 2 😂

Wiem w czwartek będzie to samo 🙈
Aż wczoraj test ciążowy robiłam czy jest wszystko ok ale kreska już ciemniejsza od testowej.
ja już testów nie robiłam. Zachowałam dwa na pamiątkę ale myślę, że i tak finalnie wylądują w koszu. Trzymam teraz każde badania, które robię. I ciągle wpatruje się w wyniku bety bo do mnie nadal nie dociera co się dzieje 😄

jestem bardzo drobną. Rozmiar obrączki i pierścionka zaręczynowego to, uwaga, 4.5 gdzie to jest ponoć rozmiar w sumie dziecięcy 😂 mam 160 cm. Za to mój mąż chłop 2 na 2 😂
Ja mam prawie 180 cm wzrostu 😅 Więc waga też adekwatnie większa 😅😄😄 A pierścionka to nie jestem w stanie sobie wyobrazić bo ja mam 11 😄

reklama
Same chudziny tutaj! 😅 ja startuję z wagą 77 kg, mam nadzieję, że jeśli wszystko dobrze pójdzie to nie będę musiała się turlać na porodówkę 😂😂
Macie jakieś preferencje jedzeniowe już? Ja jestem największą na świecie fanką słodyczy, a teraz zauważyłam, że nie myślę w ogóle o słodkim, tylko ciągle mięcho mi w głowie, aż mi ślinka leci 🤤🤤

Do góry