reklama
Ann_
Fanka BB :)
mi pomogl dopiero syrop z cebuli. Tu mi polecaly dziewczyny. Bralam 3 dni i juz praeie nie mam kaszlu, a meczyl mnie prawie 2 tygodnie.Mam pytanie, co stosowałyście na kaszel w ciąży? Mnie coś dopadło. Przez pierwsze 24h temperatura ok 38 st, ale na szczęście już spadła. Teraz ból głowy, nóg i zaczyna się kaszel
Hej wam, ja jakos sie tocze. Przyzwyczailam sie jiz do dyskomfortu brzuszkowego, ale juz blizej niz dalej bo dzis aplikacja wskazuje 65 dni do TP
Ja osobiście nie przechodziłam albo po prostu nie wiem ale koleżanka zaszczepiona Johnsonem w czerwcu w listopadzie przechodziła. Zaczęło się katarem, zatkanymi zatokami, nie miała ani kaszlu ani gorączki. Uczucie zmęczenia. Jakieś 5 dni po rozpoczęciu złego samopoczucia straciła węch i smak. Test zrobiła i był pozytywny, zmęczenie się pogłębiło, nie miała siły wstać z łóżka, bóle mięśni ale problemów z oddychaniem nie miała tylko uczucie, że oddech nie jest pełny, chciałoby się głębiej. Trzymało jeszcze ją tydzień po teście to zmęczenie.Czy któraś z was przechodziła już COVID? Jakie były pierwsze objawy?
Mnie z infekcji wyciągnęły herbatki z sokiem z czarnego bzu i prenalan w saszetkach 2 razy dziennie. Na gardło prenalan gardło dzięki takiej intensywnie wzmacniającej kuracji mogłam spędzić normalne świętaMam pytanie, co stosowałyście na kaszel w ciąży? Mnie coś dopadło. Przez pierwsze 24h temperatura ok 38 st, ale na szczęście już spadła. Teraz ból głowy, nóg i zaczyna się kaszel
Ja przechodziłam w marcu. Zaczęło się od intensywnego zmęczenia, na nic kompletnie nie miałam siły. Później przyszedł ból skóry, nie mogłam dotknąć rąk ani oprzeć się o coś plecami. Kolejnego dnia ból skóry rozszedł się po całym ciele i doszła gorączka. Później już było tylko gorzejCzy któraś z was przechodziła już COVID? Jakie były pierwsze objawy?
Miałam dzisiaj mała przygodę z wyjazdem na izbę przyjęć. Chwilowo jestem leżąca, skrócona szyjka, mały prze główka na kanał. W czwartek kontrola u lekarki prowadzącej, mam nadzieję że będę mogła trochę więcej się ruszać.
Czas pakować torbę
teczowyrobaczek
Zaangażowana w BB
Co się działo, że jechałaś na izbę i skróciła się szyjka?Mnie z infekcji wyciągnęły herbatki z sokiem z czarnego bzu i prenalan w saszetkach 2 razy dziennie. Na gardło prenalan gardło dzięki takiej intensywnie wzmacniającej kuracji mogłam spędzić normalne święta
Ja przechodziłam w marcu. Zaczęło się od intensywnego zmęczenia, na nic kompletnie nie miałam siły. Później przyszedł ból skóry, nie mogłam dotknąć rąk ani oprzeć się o coś plecami. Kolejnego dnia ból skóry rozszedł się po całym ciele i doszła gorączka. Później już było tylko gorzej
Miałam dzisiaj mała przygodę z wyjazdem na izbę przyjęć. Chwilowo jestem leżąca, skrócona szyjka, mały prze główka na kanał. W czwartek kontrola u lekarki prowadzącej, mam nadzieję że będę mogła trochę więcej się ruszać.
Czas pakować torbę
Ja przechodziłam w grudniu 2020 okropny ból głowy nic nie działało potem wysoka temperatura przez 2 dni a później osłabienie organizmu i mięśni, tak że ciężko było się ruszyć nawet do toalety. Temperatura ciała poniżej 33 stopni przez 10 dni się utrzymywała. Oczywiście do tego kaszel i ciężko się oddychało. Na szczęście jakoś z tego wyszłam bez szpitala. Teraz w 29 tygodniu doszczepilam się dawką przypominająca bo kolejny raz nie chce tego przechodzić i liczę że się jakoś uda. PozdrawiamCzy któraś z was przechodziła już COVID? Jakie były pierwsze objawy?
Dla mnie takim momentem przełomowym będzie chyba nowy rok, już jak będzie styczeń to już na prawdę będzie widać tzw. koniecDziewczyny czy wy tez nie możecie uwierzyć niektorym 2 niektórym 3 miesiące pozostały do rozwiązania.
My dziś kupiliśmy bazę i nosidełko. To się dzieje naprawdę.
dobre myśli Wam przesyłam i garść pozytywnego myślenia
reklama
Chlusnęło mi bardzo dużo wodnistej wydzieliny i pojechałam na wszelki wypadek sprawdzić czy to nie wody płodowe. Na miejscu się okazało że szyjka się skróciła i że mały mocno napiera głowa. Dostałam opiernicz że mam ewidentne skurcze a ich nie czuje będę omawiać wypis z lekarka prowadząca na kolejnej wizycie. Póki co mam nakaz leżenia więc staram się leżeć jak najwięcej. Co niestety u mnie jest trudne bo z natury wszędzie mnie pełno mam nadzieję że po wizycie u lekarki okaże się że mogę chodzić tylko po prostu mam się oszczędzać bardziejCo się działo, że jechałaś na izbę i skróciła się szyjka?