reklama
Mikadolka86
Początkująca w BB
Dobre pytanie, bo u nas pierwsze dziecko i jak na dziewczynke mielismy kilka propozycji tak na chłopca brak pomyslu na imie
Jeszcze trochę czasu jest do marcaDobre pytanie, bo u nas pierwsze dziecko i jak na dziewczynke mielismy kilka propozycji tak na chłopca brak pomyslu na imie
Ann_
Fanka BB :)
tak raczej pewne, że chłopiec. To już 3 dziecko u tego samego ginekologa i nigdy się jeszcze nie pomylił choćbym nie wiem jak chciała by się pomylił, no nie heheAle ładne imię Nikodem, też podobno u nas chłopczyk ma być, już tak bardziej pewne że to chłopczyk? U nas dopiero były pierwsze prenatalne i pani napomniała że to chłopak ale jeszcze do potwierdzenia więc nie do konca
Tak więc jak w 14+1 powiedział mi, że widzi chłopca to mu wierzę, ale za tydzień połówkowe więc liczę na potwierdzenie jeszcze raz
Nikodem to mój ukochany 5 latek. Kiedyś nie podobało mi się to imię, a potem jak jakiś grom na mnie spadło i tak sobie nie wyobrażałam nadać innego. Jak na razie jeszcze zadowolona i nadal podobają mi się wszystkie imiona mich dzieci, ale nö nie mam pomysłu dla trzeciego chłopca. Dla dziewczynki byłoby dużo prościej bo podoba mi się więcej imion. Nadmienię, że mieszkamy w Niemczech więc typowo polska pisownia nie wchodzi w grę, imię musi być łatwe dla wymówienia dla Niemców.
tak raczej pewne, że chłopiec. To już 3 dziecko u tego samego ginekologa i nigdy się jeszcze nie pomylił choćbym nie wiem jak chciała by się pomylił, no nie hehe
Tak więc jak w 14+1 powiedział mi, że widzi chłopca to mu wierzę, ale za tydzień połówkowe więc liczę na potwierdzenie jeszcze raz
Nikodem to mój ukochany 5 latek. Kiedyś nie podobało mi się to imię, a potem jak jakiś grom na mnie spadło i tak sobie nie wyobrażałam nadać innego. Jak na razie jeszcze zadowolona i nadal podobają mi się wszystkie imiona mich dzieci, ale nö nie mam pomysłu dla trzeciego chłopca. Dla dziewczynki byłoby dużo prościej bo podoba mi się więcej imion. Nadmienię, że mieszkamy w Niemczech więc typowo polska pisownia nie wchodzi w grę, imię musi być łatwe dla wymówienia dla Niemców
Ann_
ja mam 7 latka, 5 latka i 2 latkeRównież mam dziecko 5letnie córeczkę
A 5 latek jest z października zaraz właśnie ma urodziny.
reklama
Ann_
@Eva 86 tak 4 wielka nieplanowana niespodzianka.
To prawda razem raczej rzadko się nudzą, ale też każdy ma inny charakter więc czasami lepiej jak jest dwje razem, a trzecie gdzies "wyemigruje". Starszaki chodzą do szkoły i przedszkola, a mała ma zacząć przedszkole w grudniu. Wielkiej zmiany nie będzie może jedynie większe mieszkanie by się przydało i auto
@MagdaHR to tak jak u nas. Przyrodzenie było zaprezentowane w 14+1 bez wątpliwości.
To prawda razem raczej rzadko się nudzą, ale też każdy ma inny charakter więc czasami lepiej jak jest dwje razem, a trzecie gdzies "wyemigruje". Starszaki chodzą do szkoły i przedszkola, a mała ma zacząć przedszkole w grudniu. Wielkiej zmiany nie będzie może jedynie większe mieszkanie by się przydało i auto
@MagdaHR to tak jak u nas. Przyrodzenie było zaprezentowane w 14+1 bez wątpliwości.