reklama
Z tą płcią to zależy jaki lekarz...czasami już jasno widać a jak się mamusia pyta to lekarz tylko odburknie, że to nie jest teraz najważniejsze ona bada inne narządyA ja chyba do połówkowego się nie dowiem, jaka płeć, chociaż za tydzień mają robić USG to może ktoś coś wspomni. Najważniejsze, żeby było zdrowe.
Ja często kupowałam w ramach prezentu dla kogoś, nie mam do tych ubranek żadnych zastrzeżeń typowe ubrania z sieciówki moja siostrzenica też w nich biegała jako młodsza i dalej biega już w większych rozmiarachOdkąd zdecydowaliśmy się u nas na Helenkę to prześladuje mnie disco polo "Helka mi się podoba ożenię sie z Helką..."
A tak konkretniej to miała któraś z Was do czynienia z ubraniami dla niemowląt z Sinsay?
Katarzynaaa90
Fanka BB :)
U mnie bez wymiotów, ale tez nie przytyłam ani kilogramaJa nic nie przytylam, wręcz przeciwnie. Od początku ciąży schudłam prawie 6 kg ale to przez wymioty i brak apetytu.
Przybijam piateczke z Toba. Też 3 chłopak u mnie i też jeśli chodzi o imię tym razem w głowie pustka. Niby jest jeszcze bardzo dużo czasu ale przy poprzedniej dwójce mieliśmy choć parę pomysłów imion już a teraz ... Nul zero nictak raczej pewne, że chłopiec. To już 3 dziecko u tego samego ginekologa i nigdy się jeszcze nie pomylił choćbym nie wiem jak chciała by się pomylił, no nie hehe
Tak więc jak w 14+1 powiedział mi, że widzi chłopca to mu wierzę, ale za tydzień połówkowe więc liczę na potwierdzenie jeszcze raz
Nikodem to mój ukochany 5 latek. Kiedyś nie podobało mi się to imię, a potem jak jakiś grom na mnie spadło i tak sobie nie wyobrażałam nadać innego. Jak na razie jeszcze zadowolona i nadal podobają mi się wszystkie imiona mich dzieci, ale nö nie mam pomysłu dla trzeciego chłopca. Dla dziewczynki byłoby dużo prościej bo podoba mi się więcej imion. Nadmienię, że mieszkamy w Niemczech więc typowo polska pisownia nie wchodzi w grę, imię musi być łatwe dla wymówienia dla Niemców.
Powiem Wam że mam jakiś rozpiernicz w głowie, dwa zwoje mózgowe więcej niż kura wczoraj byłam na zakupach spożywczych raz że połowy rzeczy które miałam kupić nie kupiłam to zostawiłam część przy kasie podczas pakowania
Dziś jak wyjeżdżałam autem spod domu to walnelam w słupek ograniczający ulice od chodnika... Słupek który od wieków jest w tym samym miejscu, na parkingu pusto, pełno miejsca na manewry a ja i tak przypitolilam w ten slupek mówię wam mózg mi ścięło . W ogóle jestem jakaś niezdarna, tu coś upuszcze , tam przewroce
Witaj w klubie ja w sobotę chciałam być taka dobra i zawiozłam do pracy mojemu Desmo ksan, bo rzuca palenie i zapomniał tabletek.
Wracając już w garażu tak wymanewrowalam, że scielam betonowy słup obrysowując cały prawy bok auta aż żółto-czarna farba że słupa została na aucie
Wracając już w garażu tak wymanewrowalam, że scielam betonowy słup obrysowując cały prawy bok auta aż żółto-czarna farba że słupa została na aucie
Ciesz się więc doskonałym samopoczuciem teraz to już chyba oby nas przeziębienia i jakieś wirusówki nie łapały to będzie "z górki" a brzuszek u mnie taki prawdziwy ciążowy zaczyna być widać dopiero teraz a jest 17+3 bo nawet jak leżę to go widać więc nie jest to widoczna już wcześniej minimalna ciąża spożywczaDzień dobry dziewczynki
Ja dziś 14tc4d brzuszka prawie nie widać, lekko coś tam wystaje, ale mało co
Żadnych objawów brak, nudności ustały, wiec się cieszę
reklama
Mam ten detektor i wiecie, że mój mąż badał sobie brzuch...czy to nie ściema i czy jemu nie złapie jakiegoś tam tętna w brzuchu i niestety nie jest w ciąży.
A czy myślicie, że przy nasłuchiwanie tętna takie czasami gwałtowne szmery przy nie ruszaniu głowicą to mogą być słyszane ruchy dziecka? Bo czasami mi się to pokrywa jak dotknę brzucha i słysząc taki "łomot" to czuję też jak się dziecko porusza w tym momencie ?
A czy myślicie, że przy nasłuchiwanie tętna takie czasami gwałtowne szmery przy nie ruszaniu głowicą to mogą być słyszane ruchy dziecka? Bo czasami mi się to pokrywa jak dotknę brzucha i słysząc taki "łomot" to czuję też jak się dziecko porusza w tym momencie ?