Też tak pomyślałam, i dlatego się zastanawiam czy na wizycie kontrolnej cos może być widać tylko wiadomo że gorszej jakości jest ten sprzęt niż na Prenatalnych, u mnie też już stwierdzia Pani na Prenatalnych że tu ewidentnie widać chłopczyka tylko nie na sto procent prawdopodobnie, ale może mieć rację bo z corka czułam się bardzo dobrze cała ciaze no może ma koniec mi było ciężko a teraz to od samego pocztku jest mi ciężko a to dopiero początekU mnie na wizycie już niby coś tam było widać, ale gin powiedział żeby się nie nastawiać i poczekać na połówkowe.
reklama
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Oczywiście że może być coś widać, zależy jaki sprzęt ma lekarz. Mi lekarz na zwykłej wizycie mierzy wszystko, brzuszek, kosc udowa, sprawdza mozg i wszystko co się da. O płci już dawno wiem i to niejednokrotnie potwierdzoneTeż tak pomyślałam, i dlatego się zastanawiam czy na wizycie kontrolnej cos może być widać tylko wiadomo że gorszej jakości jest ten sprzęt niż na Prenatalnych, u mnie też już stwierdzia Pani na Prenatalnych że tu ewidentnie widać chłopczyka tylko nie na sto procent prawdopodobnie, ale może mieć rację bo z corka czułam się bardzo dobrze cała ciaze no może ma koniec mi było ciężko a teraz to od samego pocztku jest mi ciężko a to dopiero początek
Bardzo możliwe, że odmienne objawy mogą świadczyć o innej płci. Szwagierka przy córce czuła się w miarę a druga ciąża z synek całkiem inna, bardziej męcząca. Ale niestety może to też być myląceTeż tak pomyślałam, i dlatego się zastanawiam czy na wizycie kontrolnej cos może być widać tylko wiadomo że gorszej jakości jest ten sprzęt niż na Prenatalnych, u mnie też już stwierdzia Pani na Prenatalnych że tu ewidentnie widać chłopczyka tylko nie na sto procent prawdopodobnie, ale może mieć rację bo z corka czułam się bardzo dobrze cała ciaze no może ma koniec mi było ciężko a teraz to od samego pocztku jest mi ciężko a to dopiero początek
A w którym tyg. Już Pani mówili o płci dziecka czy zwykłym badaniu kontrolnym u ginekologa?Oczywiście że może być coś widać, zależy jaki sprzęt ma lekarz. Mi lekarz na zwykłej wizycie mierzy wszystko, brzuszek, kosc udowa, sprawdza mozg i wszystko co się da. O płci już dawno wiem i to niejednokrotnie potwierdzone
stillgrey213
@Eva 86 , co Ty tak wszystkim "paniujesz"? To wbrew netykiecieA w którym tyg. Już Pani mówili o płci dziecka czy zwykłym badaniu kontrolnym u ginekologa?
Cukierkowa20pare
12+4 mialam prenatalne a 2 dni pozniej zwykle i na dwóch wizytach dowiedziałam się że będzie synA w którym tyg. Już Pani mówili o płci dziecka czy zwykłym badaniu kontrolnym u ginekologa?
Anaanaanaana
Ja też tak wcześnie się dowiedziałam, że chłopak a ostatnio byłam u kosmetyczki i zaczęła mi wyliczać z jakiegoś chińskiego kalendarza, że będę miała dziewczynkę. Ja kompletnie nie wierzę w takie rzeczy ale ona przy tym twardo stała12+4 mialam prenatalne a 2 dni pozniej zwykle i na dwóch wizytach dowiedziałam się że będzie syn
Ja też tak wcześnie się dowiedziałam, że chłopak a ostatnio byłam u kosmetyczki i zaczęła mi wyliczać z jakiegoś chińskiego kalendarza, że będę miała dziewczynkę. Ja kompletnie nie wierzę w takie rzeczy ale ona przy tym twardo stała
reklama
Cukierkowa20pare
Mi z chińskiego też wyszła dziewczynkaJa też tak wcześnie się dowiedziałam, że chłopak a ostatnio byłam u kosmetyczki i zaczęła mi wyliczać z jakiegoś chińskiego kalendarza, że będę miała dziewczynkę. Ja kompletnie nie wierzę w takie rzeczy ale ona przy tym twardo stała