Idziemy w czwartek do genetyka w Łodzi dr Dudarewicza, wszyscy mi go polecali, ze wybitny specjalistaNie znam Twojej historii ale radzę ci na Citi znaleźć dobrego genetyka nawet prywatnie .
Szwagierka miała kiepskie nifty genetyk stwierdził że ma łożysko mozaikowate i w skrócie mniej więcej że to łożysko ma trisomie ( mam nadzieję że nic nie pomylilam) nie chce ci robić nadziei bo tak jak pisałam nie znam Twojej historii ale warto na już iść do genetyka i zrobić to co on powie.
Które to dziecko?
reklama
To nasze pierwsze dzieckoIdziemy w czwartek do genetyka w Łodzi dr Dudarewicza, wszyscy mi go polecali, ze wybitny specjalista
Mawinka
Aktywna w BB
O to bierzesz wszystko to samo co ja ja do tego zestawu biorę jeszcze duphastonJa biorę w zasadzie od 11tc jakoś, poza tym zestawem biorę tylko leki na tarczyce, aspargin i acard.
Mi poleciła koleżanka ten zestaw, ginekolog powiedział, ze śmiało mogę go stosować 2tabl dziennie
Dziękuję Wam bardzo. Na pewno się odezwę jak się czegoś więcej dowiem.Trzymam kciuki żeby sytuacja się zmieniła. Siły dla Was w tym trudnym czasie. Odezwij się jak już będziesz coś wiedziała więcej.
Cholera bardzo wspolczuje naprawde bardzo mi przykroHej u mnie złe wyniki NIFTY, wysokie ryzyko ZD 1:20 i zalecenie amniopunkcji [emoji22] nadzieja już umarła…
Amniopunkcja nie taka straszna
Sa tez takie organizacje które wspieraja kobiety w takiej sytuacji np federa. Napisz do nich maila jak bedziesz miec potrzebe i ochote
Trzymaj sie i pisz jesli ci to moze pomoc z emocjami
Mikadolka86
Początkująca w BB
Przed wami ciezki czas, ale my tu jestesmy i trzymamy kciuki! Bobo w brzuszku tez walczy! Dobrze wiedziec na co sie przygotować, konsultujcie wyniki, trzymamy kciuki!To nasze pierwsze dziecko
Mawinka
Aktywna w BB
Bardzo ale to bardzo współczuję Jednak uważam, że trzeba mieć nadzieję do końca Też wiele razy byłam w sytuacji, która nie wyglądała dobrze ale zawsze ale to zawsze miałam nadzieję do końca. I to mi pomogło przetrwać. Może nie toczyło się to ciąży, dziecka ale mojego zdrowia. Trzymam mocno kciuki i ściskam CiebieHej u mnie złe wyniki NIFTY, wysokie ryzyko ZD 1:20 i zalecenie amniopunkcji nadzieja już umarła…
Z całego serca Wam dziękuję, wsparcie to nieoceniona sprawa. Ciagle w głowie są pytania, dlaczego to właśnie nam się przytrafiło? Jesteśmy oboje zdrowi, w naszych rodzinach nie było wad genetycznych, mam 29 lat, wiec tez jeszcze nie tak zle, a tu jednak… W każdym razie wiemy, ze cokolwiek się nie wydarzy poradzimy sobie z tym, musimy i chcemy. Kochamy nasze maleństwo i nic tego nie zmieni. Będzie bardzo ciężko, ale nikt tu nie jest winny
reklama
Qruszon
Fanka BB :)
Tak dupka tez biorę 3x1O to bierzesz wszystko to samo co ja ja do tego zestawu biorę jeszcze duphaston