reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Nie znam Twojej historii ale radzę ci na Citi znaleźć dobrego genetyka nawet prywatnie .
Szwagierka miała kiepskie nifty genetyk stwierdził że ma łożysko mozaikowate i w skrócie mniej więcej że to łożysko ma trisomie ( mam nadzieję że nic nie pomylilam) nie chce ci robić nadziei bo tak jak pisałam nie znam Twojej historii ale warto na już iść do genetyka i zrobić to co on powie.
Które to dziecko?
Idziemy w czwartek do genetyka w Łodzi dr Dudarewicza, wszyscy mi go polecali, ze wybitny specjalista

reklama
Hej :( u mnie złe wyniki NIFTY, wysokie ryzyko ZD 1:20 i zalecenie amniopunkcji [emoji22] nadzieja już umarła…
Cholera :( bardzo wspolczuje :( naprawde bardzo mi przykro :(
Amniopunkcja nie taka straszna :(

Sa tez takie organizacje które wspieraja kobiety w takiej sytuacji np federa. Napisz do nich maila jak bedziesz miec potrzebe i ochote
Trzymaj sie i pisz jesli ci to moze pomoc z emocjami :(

Hej :( u mnie złe wyniki NIFTY, wysokie ryzyko ZD 1:20 i zalecenie amniopunkcji 😢 nadzieja już umarła…
Bardzo ale to bardzo współczuję😭 Jednak uważam, że trzeba mieć nadzieję do końca♥️ Też wiele razy byłam w sytuacji, która nie wyglądała dobrze ale zawsze ale to zawsze miałam nadzieję do końca. I to mi pomogło przetrwać. Może nie toczyło się to ciąży, dziecka ale mojego zdrowia. Trzymam mocno kciuki i ściskam Ciebie😊

Z całego serca Wam dziękuję, wsparcie to nieoceniona sprawa. Ciagle w głowie są pytania, dlaczego to właśnie nam się przytrafiło? Jesteśmy oboje zdrowi, w naszych rodzinach nie było wad genetycznych, mam 29 lat, wiec tez jeszcze nie tak zle, a tu jednak… W każdym razie wiemy, ze cokolwiek się nie wydarzy poradzimy sobie z tym, musimy i chcemy. Kochamy nasze maleństwo i nic tego nie zmieni. Będzie bardzo ciężko, ale nikt tu nie jest winny 😢

reklama
Do góry