reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

hej. Czytam i wszystkie praktycznie coś odstawiają a ja po wczorajszej wizycie om 15+4 usg 16tc dostałam zalecenie brania Acardu 150 1x1. Następna wizyta 27 października i przy okazji połówkowe bo bd 21 tydz. Na chwilę obecną bobo rośnie, lozysko ok, ilość wód w normie, tetno maluszka 140 i była ucieczka 😂. Doszły tylko rozbieznosc co do płci. Wcześniej pani doktor obstawiała chłopca a wczoraj sama już nie wiedziała 😅 także czekamy do polowkowych
Ja też biorę acard i heparynę i tego niestety nie odstawie do końca ciąży. U mnie ma być chłopak i mam nadzieję że tak zostanie bo już zaczęłam zakupy 😀

reklama
Dobry wieczór Wam 💚🌙🌘
Ja właśnie szykuje się do snu, dziś wizyta ginekologa, Lidl i Pepco 🔥 czuje się jakby wrocila z wycieczki ☺️ Szok, proste wyjścia, a tyle radości. Lekarz powiedział, ze badania ok, dzidzia rośnie 6,5cm 👶🏼I prawdopodobnie między nogami coś rośnie 😁mąż w euforii.
Teściowa...💆‍♀️ Nie zgadniecie -,,A szkoda, ze nie dziewczynka” no comment. Niech się odczepia, sama może z teściem zrobi (jeszcze meno nie miała) i dziękują Bogu za dar. Kocham całym sercem, czy byłaby to dziewczynka czy chlopiec. Kocham po stokroć ta fasolkę.
Czy któraś z Was ma tez,, kochająca”teściowa i rodzine męża 😑🖐🏻(musiałam się wyżalić)
U mnie matka na wieść o 2 ciąży zareagowała "wpadka czy planowane?"

Dziewczyny do którego tyg bralyscie duphaston? Mi ginekolog zaleci profilaktycznie brać do 14tc.
Ja miałam brać duphaston do 15+0, więc od 2 dni go nie biorę i czuje się ok 😉
hej. Czytam i wszystkie praktycznie coś odstawiają a ja po wczorajszej wizycie om 15+4 usg 16tc dostałam zalecenie brania Acardu 150 1x1. Następna wizyta 27 października i przy okazji połówkowe bo bd 21 tydz. Na chwilę obecną bobo rośnie, lozysko ok, ilość wód w normie, tetno maluszka 140 i była ucieczka 😂. Doszły tylko rozbieznosc co do płci. Wcześniej pani doktor obstawiała chłopca a wczoraj sama już nie wiedziała 😅 także czekamy do polowkowych
Acard bierze się prawie do końca ciąży, więc dlatego nie kazał ci odstawiać tylko własnie brać 😊

reklama
Do góry