Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fabian jeżeli chłopiec się potwierdziDziewczyny jakie imiona planujecie dla swoich pociech?:-)
Spokojnie możesz jeśćHej kochane. Mam pytanko. Czy myślicie, że makrela wędzona jest dozwolona w ciąży? Narzeczony kupił i nie mogę się oprzeć[emoji85]
Ryb wędzonych na zimno lepiej unikać, wpisz sobie w Google "wędzone ryby w ciąży" jest sporo informacji na ten tematHej kochane. Mam pytanko. Czy myślicie, że makrela wędzona jest dozwolona w ciąży? Narzeczony kupił i nie mogę się oprzeć
Ja tez na wieczór acard 150Ja miałam brać duphaston do 15+0, więc od 2 dni go nie biorę i czuje się ok
Acard bierze się prawie do końca ciąży, więc dlatego nie kazał ci odstawiać tylko własnie brać
Ja też biorę acard 75 od początku ciąży Czytałam że niby parę tygodni przed terminem porodu powinno się odstawić, żeby było mniejsze prawdopodobieństwo krwotok przy porodzie.Ja tez na wieczór acard 150
Jeśli będzie chłopiec - Kazik ♥
Ja też się śmieje, że 100 procent pewności to będzie jak się urodzi co do płciu mnie po prenatalnych na 90% miał być chłopak a tu wczoraj psikus
U mnie córka czeka na ochrzczoną przez siebie siostrę Helenkę...śmieszne jak czasami siedzi coś myśli i mówi "a jak będzie niegrzeczna to będziemy do niej mówić HELENO "Jakie imiona planujecie nadac swoim pociecha?:-)
u nas jak chłopak to Tymon a jak dziewczynka to miało być Oliwia ale ostatnio po wizycie jak moja gin powiedziala ze może być baba to jakoś ta Oliwia przestała mi pasować więc albo Hanna albo Alicja chyba że coś innego nam się spodobaDziewczyny jakie imiona planujecie dla swoich pociech?:-)
MarcelDziewczyny jakie imiona planujecie dla swoich pociech?:-)
Mi ginekolog nie pozwolił jeść wędzonegoHej kochane. Mam pytanko. Czy myślicie, że makrela wędzona jest dozwolona w ciąży? Narzeczony kupił i nie mogę się oprzeć