Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam na prawym jajniku i dlatego podejrzewali na początku wyrostek. Dopiero okazało się po rezonansie ze to właśnie cysta.Hej. A gdzie miałaś ta cyste? Ja mam 2 w worku owodniowym ale lekarz nie potrafił mi wytłumaczyć jakie wiąże się z tym ryzyko.
Ja poszłam od razu, z racji na poprzednie poronienie czyli jakos w 6-7 tc.Dziewczyny jestescie juz na l4? Ja nie wiem od kiedy isc na l4, na razie lekarz nic nie mowil o zwolnieniu
Ja jestem od 7 tygodnia na L4, przez to ze plamiłam. A teraz to już L4 to kontynuujeDziewczyny jestescie juz na l4? Ja nie wiem od kiedy isc na l4, na razie lekarz nic nie mowil o zwolnieniu
Ja od 6 tygodnia ale to też przez krwiakaDziewczyny jestescie juz na l4? Ja nie wiem od kiedy isc na l4, na razie lekarz nic nie mowil o zwolnieniu
Super To najważniejsze. U mnie tez nie było widać płci, teraz w 15 są przypuszczenia wiec nie wiem kiedy ostatecznie będę wiedzieć, ale moja intuicja mi mowi ze parka, a lekarz ze dwóch chłopaków… zobaczymy kto miał racjePo prenatalnych dziś (ufffff) 10kg z serca mniej. Badanie itd trwało łącznie 40min. Nie widać było jeszcze plci. Lekarz mówi, ze anatomicznie wszystko ok. Przeziernosc 1,9mm.
Teraz czekamy na badania krwi.
Trzymam kciuki za Nas wszystkie
Dobranoc
Też poszłam od razu tzn. 8-9 tydz. Z uwagi na poronienie i bardzo złe samopoczucie.Dziewczyny jestescie juz na l4? Ja nie wiem od kiedy isc na l4, na razie lekarz nic nie mowil o zwolnieniu
Ja poszłam od razu, czyli w 5 tygodniu ale to że względu na wcześniejsze poronienie i pracę fizyczną.Dziewczyny jestescie juz na l4? Ja nie wiem od kiedy isc na l4, na razie lekarz nic nie mowil o zwolnieniu