reklama
Natasza27
Fanka BB :)
Ja aktualnie koncze pomału odstawianieCześć dziewczyny! Dołączam do wątku, mam termin na końcówkę marca [emoji4]
Są tu dziewczyny które biorą/brały encorton?? [emoji16]
Ok a w którym tygodniu jesteś? Ja też dzisiaj zakończyłam branie.. 11+3 i tak czytałam że różnie różne dziewczyny brały..Ja aktualnie koncze pomału odstawianie
Natasza27
Ja mam 15+2 dziś. Jutro ostatni dzień.Ok a w którym tygodniu jesteś? Ja też dzisiaj zakończyłam branie.. 11+3 i tak czytałam że różnie różne dziewczyny brały..
Ja brałam 20 mg, więc schodzenie trwało trochę czasu.
Co prawda nie biorę tego leku, ale jesteśmy bardzo blisko z terminem bo u mnie dzisiaj 11+4Ok a w którym tygodniu jesteś? Ja też dzisiaj zakończyłam branie.. 11+3 i tak czytałam że różnie różne dziewczyny brały..
Aaaa ok, no ja brałam 5mg a pod koniec juz pół tabletki czyli 2.5mg, spoko dzięki za info!Ja mam 15+2 dziś. Jutro ostatni dzień.
Ja brałam 20 mg, więc schodzenie trwało trochę czasu.
Mam i uzywam od 9t2dDawno mnie nie było[emoji2] czy któraś z was zastanawiała się nad kupnem dedektora tętna płodu, a może któraś z was już ma i podzieli się swoją opinią na ten temat? A tak poza tym jak się czujecie?
Mega mnie uspokaja jak slysze serduszkk
Polecam taki zeykly angelsound bez pokazywania tetna
Hej Czy któraś z Was bierze luteinę i/lub nospe? Ostatnio przepisał mi mój lekarz, bo mam lekkie pobolewanie brzucha czasem, ale z dzieckiem jest wszystko w najlepszym porządku. Czy któraś z Was ma podobnie lub z innych powodów musi brać te leki?
myk
Mam i uzywam od 9t2d
Mega mnie uspokaja jak slysze serduszkk
Polecam taki zeykly angelsound bez pokazywania tetna
Też mam, polecam, używam gdzieś od 9tc, uspokaja niemożliwie. Ja mam Jumper jpd-100e z wyświetlaczem, ale taki bez pokazywania tętna wystarczyłby w zupełności - na słuch znajduje się lepiej (wiem to, ale już po czasie ).
Ja biorę luteinę 2x1 od 5tc, jeszcze nie odstawiam - na razie mam brać minimum do 14tc, potem zobaczymy U mnie początkowo na spłaszczony pęcherzyk w 5tc, a gdy on się już unormował to lekarz zostawił mi luteinę ze względu na poprzednie poronienie. Luteina podobno bardzo fajnie rozluźnia macicę równieżHej Czy któraś z Was bierze luteinę i/lub nospe? Ostatnio przepisał mi mój lekarz, bo mam lekkie pobolewanie brzucha czasem, ale z dzieckiem jest wszystko w najlepszym porządku. Czy któraś z Was ma podobnie lub z innych powodów musi brać te leki?
reklama
Imagi_nacja
Ja słyszałam że najlepszy jest zakwas z buraka. Ale kurde jakie to jest niedobre Piłam to na początku ciazy, a później jak doszły mdłości to już totalnie mnie odrzuciło od tego. Ale na hemoglobinę w ciazy mega!Hej kochane, pytanie do Was- jak radzicie sobie ze spadająca hemoglobina?
Mi lekarz zalecił- wątróbkę, zakwas z buraka i natkę pietruszki. A wy jakos jeszcze suplementujecie?