Czesc dziewczyny!
Ostatnio w ogole sie tutaj nie udzielalam bo bylam na urlopie. Przez tydzien tyle stron przybylo, ze chyba nie bede w stanie wszystkiego nadrobic
Co do latania samolotem to plan byl, ze polecimy samolotem ale balam sie i postawilismy jednak na samochod i w sumie nie zaluje. W sierpniu planowalismy wylot gdzies do Grecji albo Wloch (albo gdziekolwiek gdzie jest plaza i cieplo
) ale teraz nie wiem jak to bedzie, nie chce sie za bardzo forsowac, niby samolot w ciazy jest ok, ale ja juz wole z niczym nie ryzykowac. To wszystko bedzie zalezalo od mojego samopoczucia
Ostatni tydzien czulam sie calkiem niezle, tylko wieczorami lekkie mdlosci i okropne zmeczenie. Jednak od wczoraj czuje sie coraz gorzej, mdlosci, brak apetytu, zawroty glowy. Wiec jak bede sie tak czuc to nie wiem jak to z urlopem w sierpniu bedzie, zobaczymy
Chociaz ze swojej strony bardzo polecam jakis wyjazd, bo ten ostatni tydzien zlecial mi bardzo szybko, tyle sie dzialo na urlopie ze nie mialam nawet czasu myslec o ciazy i czy wszystko ok, no i tak ogolnie sie zamartwiac, jak to ja
Dlatego mam nadzieje, ze jednak w sierpniu dam rade jeszcze gdzies wyskoczyc, bo to naprawde pomaga!
Tak sie martwilam, ze nie mam zadnych objawow, a jak sie pojawily to wszystko na raz
Dzisiaj 6+6 i wizyta w czwartek. Teraz bedzie sie strasznie dluzyc do czwartku
W ogole to witam i gratuluje nowym dziewczynom! Super, ze tyle nas tu przybywa!