niekoniecznie ja wczoraj byłam 5+6 i był tylko pęcherzyk z pęcherzykiem żółtkowym, ani zarodka ani tym bardziej serduszkaJednak 5+2 powinno być widać serce
reklama
Mario95
Fanka BB :)
ja się dzisiaj zastanawiałam nad tymi testami elektronicznymi czy kupić i sprawdzić który tydzień mi pokaże tak z ciekawości bo wczoraj ginekolog mi powiedziała że mam młodsza ciążę niz wychodzi z OM (6+0) ale nie powiedziała o ile.. Jak myslicie jest sens?Anula
To rob te elektroniczne ktore pokazuja tc
Bedziesz wiedziala czy beta rosnie
U mnie w ciazy z corka testy tydzien po terminie byly bardzo blady
Ile sie nastresowalam.. A tez bety nie moglam zrobic bo bylam na wakacjach za granica
Asjunia
SuperJuż po serce bije. Wymiar 1.44cm, 7tydzien 5 dzień. Mam przyjść jak najszybciej z wynikami krwi. Dostała też skierowanie na prenaralne z nfz
Cukierkowa20pare
Ale super masz zdj usg ? Ja jestem 8 +1 i zastanawiam się jak mniej więcej wygląda moje dziecieJuż po serce bije. Wymiar 1.44cm, 7tydzien 5 dzień. Mam przyjść jak najszybciej z wynikami krwi. Dostała też skierowanie na prenaralne z nfz
Asjunia
Jesli chodzi o testy clearblue to one pokazuja tylko poczatkowa ciaze tydzien 1-2, 2-3 a potem 3+. Chyba, ze znasz jakies inneja się dzisiaj zastanawiałam nad tymi testami elektronicznymi czy kupić i sprawdzić który tydzień mi pokaże tak z ciekawości bo wczoraj ginekolog mi powiedziała że mam młodsza ciążę niz wychodzi z OM (6+0) ale nie powiedziała o ile.. Jak myslicie jest sens?
Mario95
aaa no to lipa.. Nie wiedziałam, bo nigdy ich nie testowałam, dziękuję ciJesli chodzi o testy clearblue to one pokazuja tylko poczatkowa ciaze tydzien 1-2, 2-3 a potem 3+. Chyba, ze znasz jakies inne
Elena91
ja chciałam kupić cyfrowy clearblue, żeby właśnie sprawdzić tydzień, ale zgłupiałam, gdy pani powiedziała mi, że on pokazuje tylko 2-3 tydzień lub uśmiechniętą buźkę nie wiem, czy się nie dogadałyśmy, czy rzeczywiście tak jest, już nie wnikałam. wierzę, że usg i tak powie więcej niż taki test, więc już się nie upierałam.ja się dzisiaj zastanawiałam nad tymi testami elektronicznymi czy kupić i sprawdzić który tydzień mi pokaże tak z ciekawości bo wczoraj ginekolog mi powiedziała że mam młodsza ciążę niz wychodzi z OM (6+0) ale nie powiedziała o ile.. Jak myslicie jest sens?
Mario95
też nie wiedzialam ze tylko do 3 tc dobrze ze zapytalam a nie kupiłam nie potrzebnieja chciałam kupić cyfrowy clearblue, żeby właśnie sprawdzić tydzień, ale zgłupiałam, gdy pani powiedziała mi, że on pokazuje tylko 2-3 tydzień lub uśmiechniętą buźkę nie wiem, czy się nie dogadałyśmy, czy rzeczywiście tak jest, już nie wnikałam. wierzę, że usg i tak powie więcej niż taki test, więc już się nie upierałam.
reklama