reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Ja też się bardzo boję czy wszystko będzie dobrze, czy będzie zarodek i czy serduszko będzie biło 🙏
Teraz aplikacja pokazuje 4+5 a usg dopiero mam w 8 tygodniu 🙈 to jeszcze tyle czasu. Właściwie to chyba nie dotarło jeszcze do mnie ze jestem w ciąży 🙈
Jutro idę na pierwsze badania, które zleciła lekarka. Trzymajcie kciuki 🤞

reklama
My jesteśmy w identycznej sytuacji z beta 🤣
Ja tez nie wytrzymam do czwartku następnego. Idę w piątek popołudniu beta powinna być tez na poziomie 15tys jeśli będzie prawidłowo przyrastać, a patrząc po dzisiejszym wyniku raczej przyrasta dobrze.
Naczytałam się teraz o nie bijących sercach i też się przejmuje.
Koniecznie daj znać jak po wizycie.😍
Ja już wolę nie czytać 😂 sama mam taką historię ale pocieszam się, że wtedy beta była niższa i tak ładnie nie rosła 🥰

Trzymam kciuki🤞🤞🤞

Tak teraz wróciłam do Twojego wpisu i mam rozkminę... Widziałam Twój post na staraczkach ze zdjęciem testu z facelle - czy to właśnie po tym teście beta była negatywna? Bo ja miałam bardzo podobną kreskę, tylko że nie badałam od razu bety i tak sobie teraz myślę, że może wtedy to jeszcze nie była ciąża, tylko dopiero kilka dni później 😂 Bo na dobrą sprawę to moja kreska dopiero po czasie zrobiła się różowa, ale wiecie jak to jest, jak się bardzo pragnie dziecka, to się wszędzie widzi pozytywne testy.
Hej, mój pierwszy pozytywny test był firmy Pink (chyba 6 dni po owulacji :/), potem wyszły 2 negatywne więc poszłam zbadać betę bo nie mogłam wytrzymać takiego rozstrzału informacji 🙈 beta wyszła negatywna, ale po kilku dniach znowu zrobiłam test tym razem facel i byla blada kreska - potem robiłam testy codziennie 🤪 teraz jest 4 dzień po spodziewanej @ i 4 pozytywne testy więc czekam już na wizytę u giny 😊 oby wszystko było ok

@Angiee
PS na staraczkach wrzucałam już tylko pozytywne testy bo zwialam tam stąd - z mamusi marcowych - jak wyszła negatywna beta :) a po tej becie, chyba po 2 dniach, miałam pierwszy pozytywny test właśnie facel z jasniutka druga kreska :)

reklama
Hej, mój pierwszy pozytywny test był firmy Pink (chyba 6 dni po owulacji :/), potem wyszły 2 negatywne więc poszłam zbadać betę bo nie mogłam wytrzymać takiego rozstrzału informacji 🙈 beta wyszła negatywna, ale po kilku dniach znowu zrobiłam test tym razem facel i byla blada kreska - potem robiłam testy codziennie 🤪 teraz jest 4 dzień po spodziewanej @ i 4 pozytywne testy więc czekam już na wizytę u giny 😊 oby wszystko było ok

Dzięki za odpowiedź! Ja się naczytałam, że te testy z facelle często dają pozytywnie fałszywy wynik i już zaczęłam rozmyślać..

Do góry