godzbal
Fanka BB :)
Mam jednego synkaDziewczyny dopiero dzisiaj do Was dołączyłam,jestem ciekawa ile już dzieci macie ?
Wózek już mam swój wymarzony, także nie kupie póki co drugiego. No chyba, że mam niespodziankę w postaci dwóch kropków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam jednego synkaDziewczyny dopiero dzisiaj do Was dołączyłam,jestem ciekawa ile już dzieci macie ?
Wow mega przyrost, ale może powtórz dla pewności badanie? A kiedy masz kolejne USG?Cześć dziewczyny [emoji6]
Mam problem i jestem przerażona.
Robiłam beta HCG i to są moje wyniki:
20.07 beta 8637 mlU/ml
22.07 beta 43000 mlU/ml
Czytałam wczoraj że beta powinna zwolnić już po ok. 6000 mlU/ml a u mnie tak przyspieszyła [emoji33][emoji33][emoji33] przecie przyrost wynosi 390% a zazwyczaj miałam 125%.
Czy to jest normalne????
Zarodek rośnie 1mm na dobę? Kurcze mi w tydzień urósł z 3 mm do 5 mm ale to był pomiar na innym sprzęcie i lekarz powiedział żeby nie porównywać że względu na toJest ok. Zarodek rośnie ok 1 mm na dobę w tym czasie. Ja przy 6+4 miałam niecałe 7 mm czyli prawie 3 mm więcej niż Ty w 3 dni starszej ciąży. Nie ma martw się
i ja tak samo! Damy radę i nasze dzieciątka teżHej druga ciaza, po stracie w zeszlym roku. Mam nadzieje, ze sie wreszcie doczekam pierwszego malenstwa
Super wieści [emoji173] ale szybko robiła przez brzuch. Ja chyba przez brzuch pierwsze miałam dopiero prenatalneWlasnie wrocilam do domu. Widzialam serduszko [emoji3590][emoji3059] Ciaza wyglada niestety na 5 dni mlodsza, a wiem, ze maks 2-3 dni roznicy jest mozliwe. Pocieszam sie, ze to moze byc wina slabego usg. CRL wyszlo 4.6mm i wiek obliczyla na 5+6, czyli dokladnie tak samo jak w ciazy, ktora stracilam w 8 tyg. Dobrze, ze za tydzien mam usg w szpitalu, wydaje mi sie, ze mieli duzo lepszy sprzet, a i lekarka byla duzo dokladniejsza niz ta prywatnie. W ogole zaczela usg przez brzuch nie wiem na cholere w tak wczesnej ciazy. Kazalam jej przerwac tak mocno mi brzuch uciskala. Teraz boli mnie lewy jajnik :/ Boje sie, ze tym uciskaniem mogla mi krwiak naruszyc, nie wiem czy to mozliwe, ale tak jak wczesniej mnie brzuch nie bolal tak teraz boli
Postaram sie byc dobrej mysli do wizyty 30go.
257057260.mp4
drive.google.com
junama diamond polecam mialam z synemMi się chyba podoba Junama Daimond ale to chyba I może Adamex cristiano
super miałaś dzień miłego czytania i współczujęNie macie litości... Trzysta postów z dziś mam do nadrobienia [emoji85] już się zabieram.
Ja lubię taki dni jak dziś, nie miałam czasu rozmyślać, byłam na paznokciach i zakupach, bo w sobotę mam wesele. Później zabrałam córę nas jezioro. A jakby mi było mało, to miałam jeszcse jeden test w domu, więc rano zrobiłam [emoji23] jakże się ucieszyłam z widoku [emoji7] już tylko tydzień do wizyty! Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.
Na kolację wjechały kanapki ze smalcem i ogórkiem małosolnym, to przez Was! Zobacz załącznik 1297317
Jaki ?Mi już od dawna dawna podoba się jeden i jak na razie zdania nie zmieniłam
Ja mam wlasnie wieczorne a w ciazy z corka mialam poranneGdzieś czytałam że wieczorne mdłości zapowiadaja chłopca, a poranne dziewczynkę )