Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero wstałam, nie przejrzałam jeszcze wszystkich postówBo się nie zgłosiłaś....
Dam na pewnoDaj znać jaki wynik
Spoko. Już Cię dodałamDopiero wstałam, nie przejrzałam jeszcze wszystkich postów
DziękujęSpoko. Już Cię dodałam
Moze jakiś jogurcik.Cześć Dziewczyny ! 3mam kciuki za pomyślne wizyty i wyniki
Ciężka noc za mną... nie mogłam spać od 4 gorąco mi było i te mdłości ....nie mam zabardzo apetytu nie wiem nawet co zjeśćżeby jakoś przetrwać.....
Tez mamWitam się ze wszystkimi..
Chyba w końcu się wyspałam bo dopiero wstałam.
Powiedzcie mi, czy wy też macie takie ciągnięcia jajników np podczas wstawania albo zmiany pozycji??
3mam kciuki i daj znaćAle fart, zadzwoniła do mnie pani z przychodni do której byłam zapisana na poniedziałek (do tego lekarza, który chciałam żeby prowadził moją ciążę) i powiedziała że zwolniło się miejsce na jutro na 17:45
Czyli wizytę mam dziś i jutro, trzymajcie kciuki żebym to przeżyła psychicznie