stillgrey213
Fanka BB :)
A ktory tc jestes?Nie wiem czy nie przerzucę to na jutro
Myślicie ze 1 dzień zrobi różnice?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ktory tc jestes?Nie wiem czy nie przerzucę to na jutro
Myślicie ze 1 dzień zrobi różnice?
Jutro według OM 5t5dA ktory tc jestes?
To zdecydowanie poczekaj, na tym etapie kazdy dzien do przodu robi duza roznice.Jutro według OM 5t5d
Hmm kurcze No to pewnie tak też zrobieTo zdecydowanie poczekaj, na tym etapie kazdy dzien do przodu robi duza roznice.
5t5d 2xJutro według OM 5t5d
jeszcze ja czwartek 10.15 6+0 bedzie wtedy. Już się stresuje co usłyszę@developerka i @Smerfetka94 razem czekamy do czwartku dobrze, ze mam wizyte o 10 bo czekanie caly dzien by mnie dobilo juz doszczetnie Ja bede 6+5 w czwartek.
Ok. Jak tylko dotrwam do tej 16. Bo jest ciezko wytrzymac z nerwowBlanny, Asjunia, Sylwia wstawcie zdj z usg jak dostaniecie bo ja też jestem 7+5 i zastanawiam się jak wygląda moja kruszyna
A w którym tc miałaś pierwsza wizytę?
Było już coś widać na usg?
Ty też 5t5d?5t5d 2x
Nie mogę:/ wszędzie minimum 2 tyg trzeba czekacKochana a nie możesz iść do innego lekarza? Z drugiej strony 8+4 to będzie już wszystko pięknie