Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Proszę mi wpisać termin z USG na 3.03
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super kochana świetna wiadomośćHej dziewczyny, ja już po wizycie byłam głównie po receptę na heparynę, bo ta ciąża będzie na "wspomagaczach" ze względu na ostatnie poronienie. Nie liczyłam na usg, ale mój ginekolog sam zaproponował Zaznaczył, że pewnie nic nie będzie widać, ale chociaż sprawdzi jak tam macica i jajniki i ku naszemu zdziwieniu był już ładny pęcherzyk 2 mm dzisiaj 4+6, mam przyjść za tydzień kontrolnie. Trochę mi ulżyło, że zobaczyliśmy pęcherzyk, który jest prawidłowo umieszczony w macicy
Super gratuluje dzisiaj jest dzień dobrych wiadomościHej dziewczyny, ja już po wizycie byłam głównie po receptę na heparynę, bo ta ciąża będzie na "wspomagaczach" ze względu na ostatnie poronienie. Nie liczyłam na usg, ale mój ginekolog sam zaproponował Zaznaczył, że pewnie nic nie będzie widać, ale chociaż sprawdzi jak tam macica i jajniki i ku naszemu zdziwieniu był już ładny pęcherzyk 2 mm dzisiaj 4+6, mam przyjść za tydzień kontrolnie. Trochę mi ulżyło, że zobaczyliśmy pęcherzyk, który jest prawidłowo umieszczony w macicy
Witany na pokładzie i gratulujeHey dziewczyny. Jestem pierwszy raz na forum i mam nadzieję, że z wami zostanę do rozwiązania na swoim koncie mam 2 ciążę z których mam dwóch synów i jedna ciąża biochemiczna (wrzesień 2020) od tamtej pory nie staraliśmy się już z mężem.Teraz znów zaczęliśmy i tak w poniedziałek na teście pokazały się dwie kreski na razie nie ukrywam troche boję sie powtórki z rozrywki... Ale wiadomo trzeba być dobrej myśli
DziękujęSuper gratuluje dzisiaj jest dzień dobrych wiadomości
Witany na pokładzie i gratuluje
utrogestan jest bardzo bardzo dobrym progesteronem a dawki przepisuje lekarz takze nie martw sie na pewno wie co robiKurcze teraz ja się boję... Bo wszystkie dziewczyny jeśli mają progesteron to biorą Duphaston, a ja jako jedyna mam Utrogestan. I tak mam zmniejszona dawkę, bo na opakowaniu jest napisane, żeby przyjmować 2 a nawet 3 tabletki na dzień a ja mam 1 na dzień...
Zasunięte rolety, ulubiona muzyka w słuchawkach i zimne okłady na czoło. O dziwo pomagają.Ja też jestem migrenowcem i właśnie walczyłam z bólem głowy 4 dni. Masz jakiś sposób, żeby przeszło/złagodziło się bez tabletek?
Myślę, że już będzie, chociaż wiadomo, że to też od różnych czynników zależy. 6+7 to tak naprawdę 7+0 niektóre aplikacje właśnie tak pokazują a potem jest przeskok na 7+1.Cudo maluch myślicie że jak pójdę na USG w 6+7 to będzie serduszko biło już?
Ja dzisiaj to bym mogła spać, ale nie da rady, gdy się ma 17 miesięcznego brzdąca ale prawda jest taka, że w pierwszej korzystałam ile mogłam (rzadko, ale milam drzemkę z przyjemnością )Ale Cię męczy U mnie też nie jest rewelacyjnie, ale w porównaniu do Ciebie to mam lajcik. Dziś endokrynolog mi dała radę: spać kiedy tylko można i najdzie ochota. Szkoda, że nie mam na to czasu Może niedługo będzie lepiej i tego się trzymajmy.
A paracetamol Ci nie pomaga?
Jej! Super wiadomość!Mam serce i 1cm szczęścia!