A który masz tc? Wiesz kiedy była owulacja? Pęcherzyka żółtkowego też nie było?Dziewczyny jest sens iść w przyszłym tygodniu do ginekologa jeśli przy becie ponad 14000 nie było jeszcze zarodka tylko pęcherzyk ciążowy? Czy czekać te 2 tygodnie do ustalonej wizyty? Stres mnie ciągnie do lekarza ale może znowu nie być za wiele i się chyba wykończę nerwowo....
reklama
przypomnij mi, Ty badałaś tą betę i wiesz, że taka była podczas badania? Czy ją wyliczyłaś?Dziewczyny jest sens iść w przyszłym tygodniu do ginekologa jeśli przy becie ponad 14000 nie było jeszcze zarodka tylko pęcherzyk ciążowy? Czy czekać te 2 tygodnie do ustalonej wizyty? Stres mnie ciągnie do lekarza ale może znowu nie być za wiele i się chyba wykończę nerwowo....
Ja bym chyba poszła
OsnowaM
Fanka BB :)
Ja bym poszłaDziewczyny jest sens iść w przyszłym tygodniu do ginekologa jeśli przy becie ponad 14000 nie było jeszcze zarodka tylko pęcherzyk ciążowy? Czy czekać te 2 tygodnie do ustalonej wizyty? Stres mnie ciągnie do lekarza ale może znowu nie być za wiele i się chyba wykończę nerwowo....
smerfetka90
Dziewczyny help, wlasnie odebralam wyniki badań krwi, bardzo zaniepokoiła mnie pozycja gran kwasochlonne % ktora jest u mnie na poziomie 0,2, norma to 1-6, czy ktoras z Was miała moze podobna sytuacje? Czy moze to w jakiś sposob zagrażać dziecku? Moze troche panikuje, ale po ostatnim poronieniu wole dmuchać na zimne
Alanyaaa
Który tydzień ?Dziewczyny jest sens iść w przyszłym tygodniu do ginekologa jeśli przy becie ponad 14000 nie było jeszcze zarodka tylko pęcherzyk ciążowy? Czy czekać te 2 tygodnie do ustalonej wizyty? Stres mnie ciągnie do lekarza ale może znowu nie być za wiele i się chyba wykończę nerwowo....
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
@Paula55 @Alanyaaa no właśnie tego nie wie nikt Po miesiączce liczyć nie mogę bo owulacja była przesunięta a na ile to nie wiem. Lekarz po usg nie umiał nic ocenić. Powiedział że może 5 tydzień(czyli za tydzień 6).
@majka89 Tak ja sprawdzałam betę I stąd wiem jaka była. Od początku przyrasta ładnie 120%. Przy becie 3600 nie było pęcherzyka ciążowego a przy ponad 14000 nie było zarodka. Nie wiem czy taka moja uroda czy rzeczywiście za wczesna ciąża.
@majka89 Tak ja sprawdzałam betę I stąd wiem jaka była. Od początku przyrasta ładnie 120%. Przy becie 3600 nie było pęcherzyka ciążowego a przy ponad 14000 nie było zarodka. Nie wiem czy taka moja uroda czy rzeczywiście za wczesna ciąża.
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Pogoda jest też jaka jest więc ci się nie dziwię że źle się czujesz. Nie masz apetytu, nie jeszcze i stąd kręci ci się w głowie plus upał.... trzymam kciuki zebys leoiej się poczuła. Spróbuj coś zjeść- chociaz owoce albo warzywaDzisiejszy dzień jest dla mnie katastrofalny ...kręci mi się w głowie, czuje się źle, nie mam apetytu....o tyle dobrze, że staram się ciągle coś pić...masakra, a to dopiero początek...
reklama
Alanyaaa
Ja bym pewnie nie wytrzymała i poszła@Paula55 @Alanyaaa no właśnie tego nie wie nikt Po miesiączce liczyć nie mogę bo owulacja była przesunięta a na ile to nie wiem. Lekarz po usg nie umiał nic ocenić. Powiedział że może 5 tydzień(czyli za tydzień 6).