Małasyrenka
Fanka BB :)
Mam wyniki. Beta 120, progesteron 20. Dzisiaj 27 DC, cykle 24-26 dni. Myślicie, że ok jest progesteron? Widełki dla 1 trymestru to 2,8-147 w moim labie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja beta w dzień @ była 235.Ogólnie cykle mam 31-dniowe. Pierwszą betę miałam w 29 dniu i miałam 204. Dzisiaj w 32 dniu robiłam powtórkę i wynik będę mieć w poniedziałek. Aż teraz patrzę na wasze niższe i się zastanawiam czy mam dobrze czy źle...
Co do mówienia - w pracy u mnie wiedzą, ale pracuję w handlu w sklepie z elektroniką i musiałam to powiedzieć dla mojego dobra. Na szczęście mam świetnego kierownika, który nie widzi przeszkód w tym bym od lipca szła na L4, zwłaszcza, że jestem z tych chudych patyków - ważę tylko 42 kg i utrzymanie ciąży może mieć u mnie kluczowe znaczenie.
Ooo to tak jak u mnie apka pokazuje również 4+6 i żadnych objawów ciąży jak w pierwszejHej czy macie jakieś objawy ciąży? Ja wg apki 4+6, ale wiem ze owu była późno, więc z dwa a trzy dni mniej. Objawów nie widać. Trochę bolą czasem piersi, ale np dziś nie.
Zazdroszczę wam...u mnie 4+1 i czuję się źle. Boli mnie podbrzusze, swędzą sutki i bolą całe piersi i oddolnie czuje się jak kupa.Ooo to tak jak u mnie apka pokazuje również 4+6 i żadnych objawów ciąży jak w pierwszej
U mnie wg apki 4+3 i też nie mam żadnych objawówHej czy macie jakieś objawy ciąży? Ja wg apki 4+6, ale wiem ze owu była późno, więc z dwa a trzy dni mniej. Objawów nie widać. Trochę bolą czasem piersi, ale np dziś nie.