marzenka915
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny.jestem dzis po wizycie.pecherzyk ladnie widac.❤za 2 tygodnie kolejna wizyta i kolejny stres czy zobacze bicie serca❤. Dostalam acard,duphaston i zastrzyki z heparyny. (2 poronienia za mna)Powiedzcie mi prosze jak to z tymi zastrzykami jest? Czy one sa bezpieczne nie szkodza ciazy? I czy mozna je odstawić np po 1 trymestrze.bo mi lekarz powiedzial ze tak ale jak czytam na forach to dziewczyny biora juz do samego końca przewaznie? Badania pod katem krzepliwosci wyszly ujemne a zastrzyki to takie zabezpieczenie bo nie wiem co bylo przyczyna strat.teoretycznie kwalifikuje mnie to poniewaz stracilam ciaze w 15 tygodniu.mam metlik w glowie czy dobrze robie ze to biorę.Bylam u nowego lekarza ktory pracuje w centrum niepłodności i oni z reguly na tym zestawie prowadza ciaze i kobiety po poronieniach czy z in vitro ciaze donosza.(no też nie zawsze zalezy jaki powód strat). Moj poprzedni lekarz ktory prowadzil moje 2 ciążę-poronienia raczej jest nadtawiony ze natura wie co robi i nie jest za faszerowaniem lekami no ale czasami naturze się pomaga i mozna w końcu przytulic upragnione dziecko.