godzbal
Fanka BB :)
Torbieli prawie zawsze się wchłaniają nie stresuj się tym a już na pewno czytanie Ci nie pomożeByłam u lekarza dzisiaj, jest mały pęcherzyk, ale jest też torbiel, lekarz mówi, że w większości przypadków sama się wchłania. Przepisał mi luteinę, i powiedział, żeby nie robić co chwilę bety, bo będę się stresować czy dobrze przyrasta
Jest w tym jakaś racja, ale chyba nie wytrzymam i zrobię pod koniec tygodnia. Mam wrócić za 2 tygodnie.
Zakazał mi też seksu na 2 miesiące chyba dlatego, że z automatu moja ciąża jest traktowana jako zagrożona ze względu na wiek i stymulację przed...
Staram się odpoczywać i nie stresować, co nie jest łatwe, bo za dużo czytam np. o tych torbielach...
Oj ja za wodą też nie przepadam, ale już gazowana jakoś mi wchodzi. Herbatki na zimno kupiłam ostatnio w biedronce. Truskawka z rabarbarem i mango z miętą. Są przepyszneJa np. Ogólnie nie lubię wody, ale wystarczy, że dodam do tego naturalnego soku z malin i mogę pić litrami. Bardzo dobrym sposobem są też herbaty owocowe, które zostawiam do wystygnięcia i piję zimne. Staram się przyjmować te minimum 2 litry dziennie.
O ja Cię! Bliźniaki!!!! Ale zazdro!Widzicie to?
Ja poki co śpię jeszcze w miarę normalniw. W ciągu dnia odczuwam lekkie zmęczenie, ale to chyba przez te upały póki co.Hej wam,
Ja za to uwielbiam wodę. Mogłabym tylko ja pić. Czas i jak ciepło to dodaje kostkę lodu i cytrynę. Ale większość części roku pije taka temperature jak z kranu leci. U nas kranówa to super woda.
Ja mam problem ze wstawaniem. Śpię 8h albo i więcej i wstaje za pozno. Na razie luz, ale od września pierwsza klasa się zacznie u najstarszego syna wiec Trzeb a będzie zdążyć na odpowiednią godzinę na autobus by dojechać do szkoły. Wstałam dziś kilka minut przed 8 problem jest taki że córka lubi spać w zupełnej ciemności, a że spiny w jednym pokoju to zasłaniam maxymalnie rolety więc rano nawet promień słońca nie wpada do pokoju i ja otwierając oczy ciągle myślę że jest wcześnie
Jak u was że spaniem?
Mój ma na imię Ignacy zaczął przesypiać noce w wieku 13 miesięcy. Jak odrzucił całkiem butle i zaczął jeść normalną kolacje. Ale zdarza się, że czasami się przebudzi, zobaczy czy jesteśmy i idzie spać dalej.u mnie ze snem tragedia. Mogłabym spać cały dzień, a pracuję, do tego Janek z tych nie śpiących i ostatnio budzi się w nocy po 5 razy
@JustLillD @godzbal - a u Was jak nocki? znając życie, to chłopaki od dawna przesypiają noce? Tylko mój taki niewydarzony Jak mają chłopcy na imię?
Byłam już na becie. Czekamy teraz na wynik. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok