reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Byłam u lekarza dzisiaj, jest mały pęcherzyk, ale jest też torbiel, lekarz mówi, że w większości przypadków sama się wchłania. Przepisał mi luteinę, i powiedział, żeby nie robić co chwilę bety, bo będę się stresować czy dobrze przyrasta 😆
Jest w tym jakaś racja, ale chyba nie wytrzymam i zrobię pod koniec tygodnia. Mam wrócić za 2 tygodnie.

Zakazał mi też seksu na 2 miesiące 😅 chyba dlatego, że z automatu moja ciąża jest traktowana jako zagrożona ze względu na wiek i stymulację przed...

Staram się odpoczywać i nie stresować, co nie jest łatwe, bo za dużo czytam np. o tych torbielach...
Torbieli prawie zawsze się wchłaniają :) nie stresuj się tym a już na pewno czytanie Ci nie pomoże ❤️

Ja np. Ogólnie nie lubię wody, ale wystarczy, że dodam do tego naturalnego soku z malin i mogę pić litrami. Bardzo dobrym sposobem są też herbaty owocowe, które zostawiam do wystygnięcia i piję zimne. Staram się przyjmować te minimum 2 litry dziennie.
Oj ja za wodą też nie przepadam, ale już gazowana jakoś mi wchodzi. Herbatki na zimno kupiłam ostatnio w biedronce. Truskawka z rabarbarem i mango z miętą. Są przepyszne :D

O ja Cię! Bliźniaki!!!! Ale zazdro! :D

Hej wam,
Ja za to uwielbiam wodę. Mogłabym tylko ja pić. Czas i jak ciepło to dodaje kostkę lodu i cytrynę. Ale większość części roku pije taka temperature jak z kranu leci. U nas kranówa to super woda.
Ja mam problem ze wstawaniem. Śpię 8h albo i więcej i wstaje za pozno. Na razie luz, ale od września pierwsza klasa się zacznie u najstarszego syna wiec Trzeb a będzie zdążyć na odpowiednią godzinę na autobus by dojechać do szkoły. Wstałam dziś kilka minut przed 8 🙈 problem jest taki że córka lubi spać w zupełnej ciemności, a że spiny w jednym pokoju to zasłaniam maxymalnie rolety więc rano nawet promień słońca nie wpada do pokoju i ja otwierając oczy ciągle myślę że jest wcześnie 😱
Jak u was że spaniem?
Ja poki co śpię jeszcze w miarę normalniw. W ciągu dnia odczuwam lekkie zmęczenie, ale to chyba przez te upały póki co.
u mnie ze snem tragedia. Mogłabym spać cały dzień, a pracuję, do tego Janek z tych nie śpiących i ostatnio budzi się w nocy po 5 razy 🤦‍♀️

@JustLillD @godzbal - a u Was jak nocki? znając życie, to chłopaki od dawna przesypiają noce? :p Tylko mój taki niewydarzony :p Jak mają chłopcy na imię?
Mój ma na imię Ignacy :) zaczął przesypiać noce w wieku 13 miesięcy. Jak odrzucił całkiem butle i zaczął jeść normalną kolacje. Ale zdarza się, że czasami się przebudzi, zobaczy czy jesteśmy i idzie spać dalej.

Byłam już na becie. Czekamy teraz na wynik. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok :)

reklama
Gratulacje. [emoji323][emoji323][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]. Gdybyś miała ten cały zabieg, to byś nawet nie wiedziała że miałaś pod sercem 2 maluszków. :/.
Ale teraz to tylko się cieszyć, że nic złego się nie wydarzyło. [emoji7][emoji7][emoji7]
Tak, to dwa pęcherzyki. Jestem przerażona. Jestem przerażona. W niedzielę jeszcze miałam mieć operację na ciążę pozamaciczną. A teraz co usg to więcej dzieci

reklama
Do góry