reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Hej wam,
Ja za to uwielbiam wodę. Mogłabym tylko ja pić. Czas i jak ciepło to dodaje kostkę lodu i cytrynę. Ale większość części roku pije taka temperature jak z kranu leci. U nas kranówa to super woda.
Ja mam problem ze wstawaniem. Śpię 8h albo i więcej i wstaje za pozno. Na razie luz, ale od września pierwsza klasa się zacznie u najstarszego syna wiec Trzeb a będzie zdążyć na odpowiednią godzinę na autobus by dojechać do szkoły. Wstałam dziś kilka minut przed 8 🙈 problem jest taki że córka lubi spać w zupełnej ciemności, a że spiny w jednym pokoju to zasłaniam maxymalnie rolety więc rano nawet promień słońca nie wpada do pokoju i ja otwierając oczy ciągle myślę że jest wcześnie 😱
Jak u was że spaniem?
Ja przed ciążą mogłam spać po 10 godzin więc teraz tylko mam wymówkę, że mogę 😁

Wow ale czad!!! Gratulacje!! Ja słyszałam, że bliźniaki często później na usg się pokazują niż pojedyncza ciąża... Ale nie wiem, ile w tym prawdy. Jak dwa pęcherzyki, to znaczy, że miałaś podwójną owulację! Byłaś stymulowana czy naturalnie? :) Akurat kilka dni temu widziałam wpis na forum babki, co miała mieć bliźniaki i na kolejnym usg się okazało, że trojaczki, bo jeden pęcherzyk się podzielił :D więc miała w brzuchu trojaczki w tym bliźniaki jednojajowe
Co za niespodzianka, miało być tak źle, a tu podwójna radość, hehe :D

reklama
Do góry