Angiee
Fanka BB :)
Co za historia A długo jeszcze chcą Cię trzymać w szpitalu?W ndz 2500,
W pon 3400
Dzisiaj pobrali ale jeszcze nie mam wyników.
Wg usg to 5t+0d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co za historia A długo jeszcze chcą Cię trzymać w szpitalu?W ndz 2500,
W pon 3400
Dzisiaj pobrali ale jeszcze nie mam wyników.
Wg usg to 5t+0d
Ja przed ciążą mogłam spać po 10 godzin więc teraz tylko mam wymówkę, że mogęHej wam,
Ja za to uwielbiam wodę. Mogłabym tylko ja pić. Czas i jak ciepło to dodaje kostkę lodu i cytrynę. Ale większość części roku pije taka temperature jak z kranu leci. U nas kranówa to super woda.
Ja mam problem ze wstawaniem. Śpię 8h albo i więcej i wstaje za pozno. Na razie luz, ale od września pierwsza klasa się zacznie u najstarszego syna wiec Trzeb a będzie zdążyć na odpowiednią godzinę na autobus by dojechać do szkoły. Wstałam dziś kilka minut przed 8 problem jest taki że córka lubi spać w zupełnej ciemności, a że spiny w jednym pokoju to zasłaniam maxymalnie rolety więc rano nawet promień słońca nie wpada do pokoju i ja otwierając oczy ciągle myślę że jest wcześnie
Jak u was że spaniem?
Matko kochano! Co to się dzieje! Podwójne gratulacjeTak, to dwa pęcherzyki. Jestem przerażona. Jestem przerażona. W niedzielę jeszcze miałam mieć operację na ciążę pozamaciczną. A teraz co usg to więcej dzieci
No właśnie dla mnie to nowość tyle spać. Zawsze byłam raczej rannym ptaszkiem, a tu mąż idzie do pracy, a ja jeszcze muszę pospać ale w końcu muszę wyspać się za wczasu bo potem nie będzie kiedyJa przed ciążą mogłam spać po 10 godzin więc teraz tylko mam wymówkę, że mogę
Już czekam na wypis kolejnych usg już nie chce bo co usg to mam więcej dzieciCo za historia A długo jeszcze chcą Cię trzymać w szpitalu?
Będzie dobrze!Już czekam na wypis kolejnych usg już nie chce bo co usg to mam więcej dzieci
Nie no ja wiedziałam w kościach czułam że będziesz miała bliźniaki wspaniała wiadomość i zwienczenie sytuacji miała być nieświadoma aborcja a są bliźniaki niesamowite gratulacje
Wow ale czad!!! Gratulacje!! Ja słyszałam, że bliźniaki często później na usg się pokazują niż pojedyncza ciąża... Ale nie wiem, ile w tym prawdy. Jak dwa pęcherzyki, to znaczy, że miałaś podwójną owulację! Byłaś stymulowana czy naturalnie? Akurat kilka dni temu widziałam wpis na forum babki, co miała mieć bliźniaki i na kolejnym usg się okazało, że trojaczki, bo jeden pęcherzyk się podzielił więc miała w brzuchu trojaczki w tym bliźniaki jednojajoweWidzicie to?
Aż się stresuję teraz przed swoim jutrzejszym USGJuż czekam na wypis kolejnych usg już nie chce bo co usg to mam więcej dzieci
Gratulacje!! Ale fajnie teraz ciekawe, czy parka czy dwie dziewczynki/dwóch chłopczykówWidzicie to?