reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Dzień dobry dziewczyny 🤗 Jak Wam minął weekend? 🙂 Tak długo mnie nie było, że przegapiłam wszystkie zdjęcia, które wstawialyscie swoich pociech 🙈 Także poproszę Was o zdjęcia dzieciaczków 🥰 My wczoraj byłyśmy na spacerku na drzemce, a po obiadku na placu zabaw 🙂 Pozdrawiamy 🤗

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry dziewczyny 🤗 Jak Wam minął weekend? 🙂 Tak długo mnie nie było, że przegapiłam wszystkie zdjęcia, które wstawialyscie swoich pociech 🙈 Także poproszę Was o zdjęcia dzieciaczków 🥰 My wczoraj byłyśmy na spacerku na drzemce, a po obiadku na placu zabaw 🙂 Pozdrawiamy 🤗
Zobacz załącznik 1413738

Witamy kochana 😊
My znów z mężem zaczynamy kolejny tydzień urlopu po objazdówce po marketach budowlanych, młoda właśnie w żłobku 😂 a weekend nam mija pod znakiem podejrzeń iż Anastazja jest alergikiem, uczula ją chyba marchew - ma po niej prawdopodobnie biegunkę. Panie w żłobku poprosiłam by zwróciły na to uwagę, oraz rano oczy załzawione miała i woda z nosa, czyli wydaje mi się że coś pyli i znów na nią działa coś. Mąż od razu jak ją odwoziliśmy to samo stwierdził, tym bardziej że sam ma problemy alergiczne. A tak cały weekend spędziliśmy na świeżym powietrzu, plus mamy problem - Anastazja opycha się jedzeniem. Ciągle chce jeść. Początkowo się cieszyłam, teraz łapie się za głowę.
Serdecznie pozdrawiamy 😊

Witamy kochana 😊
My znów z mężem zaczynamy kolejny tydzień urlopu po objazdówce po marketach budowlanych, młoda właśnie w żłobku 😂 a weekend nam mija pod znakiem podejrzeń iż Anastazja jest alergikiem, uczula ją chyba marchew - ma po niej prawdopodobnie biegunkę. Panie w żłobku poprosiłam by zwróciły na to uwagę, oraz rano oczy załzawione miała i woda z nosa, czyli wydaje mi się że coś pyli i znów na nią działa coś. Mąż od razu jak ją odwoziliśmy to samo stwierdził, tym bardziej że sam ma problemy alergiczne. A tak cały weekend spędziliśmy na świeżym powietrzu, plus mamy problem - Anastazja opycha się jedzeniem. Ciągle chce jeść. Początkowo się cieszyłam, teraz łapie się za głowę.
Serdecznie pozdrawiamy 😊
Nastka 😍
Jak dawno jej nie widziałam!

Zobacz załącznik 1413738
Piękna jak zawsze, Pati 🙂
A Nelka jak blond się zrobiła 😍

Witamy kochana 😊
Serdecznie pozdrawiamy 😊
Śliczna dziewczynka ❤️ Już taka "dorosła" 🤗 Ahh, z tymi alergiami to daj spokój.. U nas też na bank alergia na coś.. Na pewno na nabiał i truskawki. Ale wziewna tez podejrzewam.
Ciesz się dziewczyno, że dużo je 😁 Jest szczuplutka, nie tyje tak by mieć nadawge, więc jak ma apetyt to niech je, widocznie potrzebuje dla rozwoju 😀

reklama
Witamy kochana 😊
Serdecznie pozdrawiamy 😊

[/QUOTE]
Zobacz załącznik 1413738
Śliczne dziewczyny🥰

Do góry