@Fabryczna piękne i takie urocze to wszystko!
reklama
Dziekuje do tej pory przeszywalam, wszywalam zamki, cerowałam i przerabialam ciuchy robicze meza, wiec taka bardziej precyzyjna robota jest mila odmiana@Fabryczna piękne i takie urocze to wszystko!
Zrobie zestaw na okno 90cm szerokosci i podesle zdjeciePiękna...i ja tam żadnej krzywizny w paskach nie widzę...jest cudna i chcę taką Do tego chmurki z deszczykiem...tylko nie wiem ile czego...na pewno jedną tęczę i może dwie chmurki?Bo chcę to zawiesić na oknie balkonowym w jej pokoju o szerokości 90 cm więc chyba wystarczy czy więcej się zmieści?
Moze zrobic sie jarmarkSuper....czekam z niecierpliwością...tak jeszcze się zastanawiam czy ptaszka jeszcze tam nie wrzucić??Bo są czaderskieTylko nie wiem czy nie będzie tego za dużo i takie "mydło-powidło"
MamM
Fanka BB :)
To też moje odpowiedzi.1.Sunbrella z dermedic, fajnie sie rozsmarowuje, filtr mineralny. Ogolnie markę dermedic baby stosusje od kat, bo już przy starszej korzystałam i nigdy nic nie było. Na blogu srokao te prodykty zawsze mialy najwyższa ocenę.
2. Nie mam
3. Ten sam problem. Z doświadczenia powiem, ze za rok będzie lepiej
Ale ok 15-16 m-cy moja starsza akceptowała chustkę na głowę, musze zobaczyć czy dla Bartka tez bedzie ok...
Babcia testowała w tym tygodniu chustkę na głowie Melanii i jakoś nie ściągała, nawet w domu z rozpędu w niej chodziła
ilmenau
Dziekuje do tej pory przeszywalam, wszywalam zamki, cerowałam i przerabialam ciuchy robicze meza, wiec taka bardziej precyzyjna robota jest mila odmiana
Cudo, cudo, cudo...
To też moje odpowiedzi.
Babcia testowała w tym tygodniu chustkę na głowie Melanii i jakoś nie ściągała, nawet w domu z rozpędu w niej chodziła
Nie znalazłam chustki dla Bartka (wszystkie muszą miec kwiatuszki i inne takie ), kypilam czapke wiązaną pod broda. On sie chyba prędzej udusi przy próbie jej zdejmowania niz wytrzyma w niej 2 minuty...
Canis lupus
Te ptaszki są najlepsze. Dawaj ze trzy sztukiSuper....czekam z niecierpliwością...tak jeszcze się zastanawiam czy ptaszka jeszcze tam nie wrzucić??Bo są czaderskieTylko nie wiem czy nie będzie tego za dużo i takie "mydło-powidło"
reklama