Figola3
Fanka BB :)
to wy miałyście masaże czy jakieś ćwiczenia? nasza fizjo pokazuje nam jakie ćwiczenia wykonywać i jak tylko weźmie ją na ręce to jest taki ryk, jakby jej coś złego robiła. Ja wiem, że to lęk separacyjny u niej, to normalna reakcja i ponoć zdrowy objaw neurologiczny - tak nam neurolog powiedział.Moja chodziła nawet czasami dwa razy w tyg...i niestety nic się nie oswoiła...było coraz gorzej bo zrobiła sie kumata i kojarzyła , że zaraz będzie ból...
Zamierzam z nią ruszyć na basen....bo to masuję spięte mięśnie...takie miałyśmy zalecenia....
Pewnie , że brzmi spektakularnie i tak jej będę mówić...to Wam piszę , że "wypisana"
No my tez na nutramigenie byliśmy a cała przygoda się wtedy zaczęła właśnie więc niby mleko antyalergiczne a zesypana była cała....
Dobrze , że macie też to za sobą i spektakularnych wysypek już nie będzie...teraz będzie już tylko lepiej
Tydzień temu byłam na rozmowie rekrutacyjnej - to nic, że mam pracę zawsze można mieć lepszą - i odebrałam Domi wcześniej od niani... wzięłam ją na ręce a ona w ryk i wyrywa się do niani... nie poznała mnie byłam trochę odstawiona a ona zna mnie tylko w koszulce i leginsach musiałam do niej mówić cały czas to się uspokoiła i poznała mnie po głosie