ilmenau
Fanka BB :)
Wiem coś o tym....ale ostatnio nawet jest do ujarzmienia w tym aucie....oczywiście drze się też bardzo często i też mam wrażenie że wszyscy ją słyszą ale niestety nie widzą bo w tyle szyby przyciemniane
Oj co do podróży to też już parę miejsc miało być zwiedzone ale jak na razie pozostają dalej marzeniami
Mój sposób na jej ujarzmienie to śpiewanie głośniej niż ona wymyślonej piosenki która leci tak"a jak robi piesek?Piesek robi hau hau...a jak robi krówka?Krówka robi....muuuu....muuuu.itp"
I tak przelecimy wszystkie zwierzątka jakie umiem naśladować i bardzo często jak słyszy zwierzątko które potrafi naśladować to przestaje płakać tylko wydaje dźwięk
Melodia dowolna jaka w głowie siedzi...ja mam jedną od początku i takiej się trzymam
Może u Was poskutkuje
Moja dziewczynka ale bardzo przydatne, będę szukać damskiej wersji
Pocieszę, to mija. Moja starsza darla sie jak tylko poczula fotelik pod pupa, jazda na trasie 15 minutowej zajmowała 1.5h,bo ja nie umiem jeździć z krzyczącym dzieckiem, bo robie sie wtedy nerwowa i nie jeżdżę wtedy przepisowo
Raz nawet jechaliśmy z Wrocławia nad morze na wakacje to skończyliśmy w Lubuskiem nad jeziorem, bo dalej sie nie dało jechać
Przeszlo jak miała ok 2l3m,od tego czasu można z nia wszędzie jechać.
Gorzej, że przeszło na Bartusia