Tak, to ja, potwierdzamTo Fabryczna ćwiczyła tańce przed spotkaniem z mężem![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
![Confused face :confused: 😕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f615.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, to ja, potwierdzamTo Fabryczna ćwiczyła tańce przed spotkaniem z mężem![]()
OTO TABALUGA, DZIELNY TABALUGA ZUCH I CHWAŁ!Mam 27 lat, jak miałam 7 lat to Franklin lecial w TV, dokładnie w tvp1. Jak i Tabaluga![]()
Choć taki maleńki chce ocalić wielki światOTO TABALUGA, DZIELNY TABALUGA ZUCH I CHWAŁ!
Tak to straszne przeżycie dla rodzica. Też nam tak spadła, ale już 2 mieś temu.Dziewczyny,niestety mój Julek dołączył do spadających dzieciDziś zasnął na drzemce w naszym łóżku bo za chiny nie chciał w swoim. Zaglądałam do niego co chwila, dosłownie 2 minuty wcześniej hak spadł. Usłyszałam tylko takie pierdykniecie i płacz. Jak przyleciałam to leżał na brzuchu i płakał. Na szczęście pod łóżkiem mamy wykładzinę i to chyba zamortyzowało upadek. Oglądałam go z każdej strony i o dziwo nawet guza nie ma. Ma apetyt i jest wesoły a ja jeszcze się trzęsę i nie mogę uwierzyć we własną głupotę
Już nigdy go tam nie zostawię nawet na 2 sekundy. Wciąż mam przed oczyma jak leży na tej ziemii a w głowie najgorsze scenariusze
![]()
Ważne ze sie nic nie stało. Nie obwiniaj się.Dziewczyny,niestety mój Julek dołączył do spadających dzieciDziś zasnął na drzemce w naszym łóżku bo za chiny nie chciał w swoim. Zaglądałam do niego co chwila, dosłownie 2 minuty wcześniej hak spadł. Usłyszałam tylko takie pierdykniecie i płacz. Jak przyleciałam to leżał na brzuchu i płakał. Na szczęście pod łóżkiem mamy wykładzinę i to chyba zamortyzowało upadek. Oglądałam go z każdej strony i o dziwo nawet guza nie ma. Ma apetyt i jest wesoły a ja jeszcze się trzęsę i nie mogę uwierzyć we własną głupotę
Już nigdy go tam nie zostawię nawet na 2 sekundy. Wciąż mam przed oczyma jak leży na tej ziemii a w głowie najgorsze scenariusze
![]()
"Arturze, zrób mi loda"Choć taki maleńki chce ocalić wielki świat![]()
Znam toDziewczyny,niestety mój Julek dołączył do spadających dzieciDziś zasnął na drzemce w naszym łóżku bo za chiny nie chciał w swoim. Zaglądałam do niego co chwila, dosłownie 2 minuty wcześniej hak spadł. Usłyszałam tylko takie pierdykniecie i płacz. Jak przyleciałam to leżał na brzuchu i płakał. Na szczęście pod łóżkiem mamy wykładzinę i to chyba zamortyzowało upadek. Oglądałam go z każdej strony i o dziwo nawet guza nie ma. Ma apetyt i jest wesoły a ja jeszcze się trzęsę i nie mogę uwierzyć we własną głupotę
![]()