Tak, to ja, potwierdzam nadal boliTo Fabryczna ćwiczyła tańce przed spotkaniem z mężem
reklama
OTO TABALUGA, DZIELNY TABALUGA ZUCH I CHWAŁ!Mam 27 lat, jak miałam 7 lat to Franklin lecial w TV, dokładnie w tvp1. Jak i Tabaluga
Mary2094
Fanka BB :)
Choć taki maleńki chce ocalić wielki światOTO TABALUGA, DZIELNY TABALUGA ZUCH I CHWAŁ!
Dziewczyny,niestety mój Julek dołączył do spadających dzieci Dziś zasnął na drzemce w naszym łóżku bo za chiny nie chciał w swoim. Zaglądałam do niego co chwila, dosłownie 2 minuty wcześniej hak spadł. Usłyszałam tylko takie pierdykniecie i płacz. Jak przyleciałam to leżał na brzuchu i płakał. Na szczęście pod łóżkiem mamy wykładzinę i to chyba zamortyzowało upadek. Oglądałam go z każdej strony i o dziwo nawet guza nie ma. Ma apetyt i jest wesoły a ja jeszcze się trzęsę i nie mogę uwierzyć we własną głupotę Już nigdy go tam nie zostawię nawet na 2 sekundy. Wciąż mam przed oczyma jak leży na tej ziemii a w głowie najgorsze scenariusze
MamM
Tak to straszne przeżycie dla rodzica. Też nam tak spadła, ale już 2 mieś temu.Dziewczyny,niestety mój Julek dołączył do spadających dzieci Dziś zasnął na drzemce w naszym łóżku bo za chiny nie chciał w swoim. Zaglądałam do niego co chwila, dosłownie 2 minuty wcześniej hak spadł. Usłyszałam tylko takie pierdykniecie i płacz. Jak przyleciałam to leżał na brzuchu i płakał. Na szczęście pod łóżkiem mamy wykładzinę i to chyba zamortyzowało upadek. Oglądałam go z każdej strony i o dziwo nawet guza nie ma. Ma apetyt i jest wesoły a ja jeszcze się trzęsę i nie mogę uwierzyć we własną głupotę Już nigdy go tam nie zostawię nawet na 2 sekundy. Wciąż mam przed oczyma jak leży na tej ziemii a w głowie najgorsze scenariusze
Szkoda mi Was, tego stresu Twojego I Julka.
Dlatego teraz materac mam na podłodze. Nigdy więcej upadków
Mary2094
Ważne ze sie nic nie stało. Nie obwiniaj się.Dziewczyny,niestety mój Julek dołączył do spadających dzieci Dziś zasnął na drzemce w naszym łóżku bo za chiny nie chciał w swoim. Zaglądałam do niego co chwila, dosłownie 2 minuty wcześniej hak spadł. Usłyszałam tylko takie pierdykniecie i płacz. Jak przyleciałam to leżał na brzuchu i płakał. Na szczęście pod łóżkiem mamy wykładzinę i to chyba zamortyzowało upadek. Oglądałam go z każdej strony i o dziwo nawet guza nie ma. Ma apetyt i jest wesoły a ja jeszcze się trzęsę i nie mogę uwierzyć we własną głupotę Już nigdy go tam nie zostawię nawet na 2 sekundy. Wciąż mam przed oczyma jak leży na tej ziemii a w głowie najgorsze scenariusze
Patii26
"Arturze, zrób mi loda" Tacy nieświadomiChoć taki maleńki chce ocalić wielki świat
Patii26
Znam to ale u nas niestety była wargą rozwalona i górne wędzidełko przerwane. Na szczęście już nie ma śladu.Dziewczyny,niestety mój Julek dołączył do spadających dzieci Dziś zasnął na drzemce w naszym łóżku bo za chiny nie chciał w swoim. Zaglądałam do niego co chwila, dosłownie 2 minuty wcześniej hak spadł. Usłyszałam tylko takie pierdykniecie i płacz. Jak przyleciałam to leżał na brzuchu i płakał. Na szczęście pod łóżkiem mamy wykładzinę i to chyba zamortyzowało upadek. Oglądałam go z każdej strony i o dziwo nawet guza nie ma. Ma apetyt i jest wesoły a ja jeszcze się trzęsę i nie mogę uwierzyć we własną głupotę Już nigdy go tam nie zostawię nawet na 2 sekundy. Wciąż mam przed oczyma jak leży na tej ziemii a w głowie najgorsze scenariusze
Dobrze, że małemu nic się nie stało. Nie wiń się, tak się zdarza podczas macierzyństwa, każdej z nas już spadło dziecko choć raz.
Oczywiście ja też się winilam, bo byłam obok i robiłam porządek w szufladzie a krwi było tyle, że ja to miałam zawał i cała się trzęsłam..
Niedługo mama
Czajo podajesz zyrtec czy nadal fenistil? Bo się zastanawiam czy może nie spróbować wrócić do fenistilu
reklama
Patii26
Dziewczyny, podajecie swoim dzieciom koktajl z mleka i owoców? Ja robię dla siebie koktajl z banana, jabłka i szklanki mleka krowiego i zawsze jak zrobię to mała sępi ode mnie i bardzo jej smakuje. Ale nie chce jej dawać jeszcze mleka krowiego za dużo, więc jakie mogę mleko użyć do takiego koktajlu? Wiem, że roślinne tylko jakie może pić "bez umiaru", że jej nie zaszkodzi. Owsiane, migdałowe? Przynajmniej w koktajku mogę jej przemycić świeże jabłko i banan, bo tak to tylko w słoiczkach zje..