reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Fan wózka🤭 jego królewską mość tylko wozić w wózku nigdy nie było problemu nawet z gondolą. Dla mnie to aż dziwne bo jest bardzo ruchliwy i żywiołowy a w wózku jak zaklęty🤔póki co możemy jechać na koniec swiata😉 pomi.o tego że teraz już rzadko w nim zasypia
U nas też młodej wszędzie pełno w mieszkaniu że trzeba za nią ganiać, a wózek sprawia że siedzi i ogląda wszystko z zachwytem na spacerze. I zawsze już pod koniec spaceru jest spanko. Jak mam wejść do klatki 😂

O jak ja zazdroszczę...u mnie maruda okrutna nadal....całe dnie nic nie pasuje...wiecznie słyszę...eeee...eee...ee...a mnie już nie powiem co się dzieje...powoli moje pokłady cierpliwości się wyczerpują😞
Ale jest nadzieja skoro u Ciebie minęło to może u mnie też się w kocu skończy?
A i popsuła się z zasypianiem...co chwilę się przebudza, siada, rozgląda się...wczoraj chyba z 40 min niby zasypiała a za chwilę znowu nie śpi...a przed wczoraj trwało to od 20-23 gdzie wcześniej niby zasnęła o 19:30...
Ciężki okres u mnie...nigdy nie było łatwo z nią ale teraz robi się dramatycznie....Podobno ten wiek tak ma bo mi logopedka mówiła , że trzeba przeczekać....no to czekam...
Z dobrych rzeczy pięknie odpowiada na pytanie jak robi piesek i krówka...rozkoszne to jest i mówi tak pięknie spokojnie i wtedy nie marudzi😁
.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie jesteś sama :). U mnie podobnie od 2 mscy. Tyle, że Lili od 5 marudkuje, a noce są ciężkie :(. Dodam, że do 8 msca było super ze spaniem, zasypianiem. A teraz kompletnie się posypało
U mnie też marudzi eee i eeee i wszystko wymusza a odkąd pracuje i siedzą z nią inni pozwalają na wszystko to ja jak wracam mam jeszcze gorzej😮‍💨 na szczęście noce przesypia całe to chociaż tyle dobrego

Super słoneczko u Was...zazdro...u nas pochmurno ale przynajmniej nie wieje:)
Ja myślałam zawsze , że wszystkie dzieci lubią wózek..jak widać bardzo się myliłam🤣
Łapcie wit d...miłego spacerku:)
Ja właśnie też tak myślałam ale koleżanka mnie uświadomiła bo jej syn też nie chciał jeździć w wózku.
Tak dzisiaj zrobiło się cicho jak makiem zasiał i w końcu słońce 🙏
Oj te dzieciaczki....kiedyś będzie się nam nudzić wieczorami...mam nadzieję...😁
Oby im to przeszło bo będę siwa ją z przedszkola odbierać🤣
A jak weźmiesz do łóżka i przytulisz to nie pomaga? Bo u nas to nadal niezawodna metoda 😉

Ja śpię z nią w jednym łóżku w tym momencie...i nocki są nawet ok...ale usypianie...kiedyś pięknie zasypiała przy mleku a teraz znowu trzeba bujać....dzisiaj 40 min...ręce mi wchodzą do d...i nie ma gwarancji że będzie spała i się nie obudzi bo wczoraj po 30 min była znowu pobudka:oops:
Jeszcze nie tak dawno zasypiała lux przy mleku, przebudzała się ale chwilka bujania i spała ładnie tylko w nocy się budziła i robiła sobie przerwy....a teraz problem z zasypianiem ale w nocy nawet śpi...nie nadążam za nią czasami....:oops:
Aaa to faktycznie przes...... z tym bujaniem , mój zasypia przy mleku a jak nie to muszę połozyć się z nim przytulić i uśnie .

reklama
Do góry