reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Mój siostrzeniec ma indywidualny tok nauczania to czasem pani musiała do niego dzwonić żeby go obudzić 🙈a siostra szału prawie dostała .

A tak w ogóle to chciałam Ci powiedzieć że jednak tez mamy wyciek z instalacji przynajmniej tak twierdzi nasz fachowiec, kompletnie nic nie widać . Zamówiliśmy Pana z kamerką termowizyjną bo już nie mamy pomysłu, 600 zł taka przyjemność, mamy tylko nadzieję że coś znajdzie bo oszaleć idzie z ciągle zapowietrzającymi sie grzejnikami 🙈jak mój dom będzie w takim stanie jak Wasze mieszkanie to poprosimy z synusiem o lokum u Ciebie i Melci 🥰😉
Jeju, oby wszystko dało się łatwo naprawić, trzymam mocno kciuki. Strasznie mi przykro, że macie taki stres, tym bardziej, że zima.
U nas nadal scenie, już 8 dni chodzi osuszarka, jedna ściana nadal mokra :(
Wylewkę nową Tata Melanii z sąsiadem zrobili.
On z Medardem tam mieszkają, ale non stop w szumie, 25 stopniach i wilgotności ok.45%

Bardzo, bardzo życzę, żeby u Was było lepiej.

reklama
Mój siostrzeniec ma indywidualny tok nauczania to czasem pani musiała do niego dzwonić żeby go obudzić 🙈a siostra szału prawie dostała .

A tak w ogóle to chciałam Ci powiedzieć że jednak tez mamy wyciek z instalacji przynajmniej tak twierdzi nasz fachowiec, kompletnie nic nie widać . Zamówiliśmy Pana z kamerką termowizyjną bo już nie mamy pomysłu, 600 zł taka przyjemność, mamy tylko nadzieję że coś znajdzie bo oszaleć idzie z ciągle zapowietrzającymi sie grzejnikami 🙈jak mój dom będzie w takim stanie jak Wasze mieszkanie to poprosimy z synusiem o lokum u Ciebie i Melci 🥰😉
Z tym dzwonieniem padłam 😅😅😅

czyli jest szansa, że moja starsza córka będzie miała porządek w swoim dorosłym życiu 💪💪💪
u mnie też nie było za ciekawie, u męża tak samo. kiedyś rozpamiętywałam, rozgrzebywałam i strasznie mnie to dołowało... kiedyś dostałam książkę od Tereski (nauczycielki jogi) - Louise L.Hay 'Możesz uzdrowić swoje życie' i jest tam fajnie opisane, żeby wybaczyć i nie rozgrzebywać już więcej, bo nie wiemy w jakich warunkach wzrastali nasi rodzice, jak ich traktowano i z czym musieli się mierzyć wychowując nas. później wstawię kilka fotek z książki
To ja poproszę o te fotki z książki bo jestem właśnie na etapie rozgrzebywania dzieciństwa i powiem szczerze nie umiem sobie z tym jakoś poradzić :/ wiem że trzeba wybaczyć i żyć dalej, zwłaszcza że moi rodzice są teraz wspaniałymi dziadkami, ale nie jest to łatwe :/

Jeju, oby wszystko dało się łatwo naprawić, trzymam mocno kciuki. Strasznie mi przykro, że macie taki stres, tym bardziej, że zima.
U nas nadal scenie, już 8 dni chodzi osuszarka, jedna ściana nadal mokra :(
Wylewkę nową Tata Melanii z sąsiadem zrobili.
On z Medardem tam mieszkają, ale non stop w szumie, 25 stopniach i wilgotności ok.45%

Bardzo, bardzo życzę, żeby u Was było lepiej.
Czyli u Was pomału do przodu ale fakt pora okropna na tego typu prace .
Też trzymamy kciuki za wasz szybki remont i powrót do domu .😘

To ja poproszę o te fotki z książki bo jestem właśnie na etapie rozgrzebywania dzieciństwa i powiem szczerze nie umiem sobie z tym jakoś poradzić :/ wiem że trzeba wybaczyć i żyć dalej, zwłaszcza że moi rodzice są teraz wspaniałymi dziadkami, ale nie jest to łatwe :/
Ja udałam się właśnie na terapię, i już na jednym spotkaniu terapeutka stwierdziła że będzie trzeba wiele przepracować.
Może spróbuj z kimś pogadać, albo też udać się do miejsca gdzie będziesz mogła wygadac się i kto Ci pomoże, bo dusić to w sobie jest ciężko.

Akapit "Aby uwolnić się..."
20220130_160407.jpg
I inne
20220130_160456.jpg
20220130_160741.jpg
20220130_160807.jpg
20220130_160833.jpg
Bardzo fajna książka, mi pomogla. Babeczka wchodzi troche w temat Wszechświat i kosmos, ale to nie każdy musi się z tym zgadzać

Pewnie jak lekcje zdalne 😀. Wyl kamerki 😅😅. Siostra na zdalnych wiecznie wyłączona ta kamera. Jestem ciekawa, czy sa nauczyciele, którzy potrafią zaciekawić odbiorców swoimi zajęciami 🤔
Hehehhe dokładnie 😊i jeszcze wyłączone mikrofony, bo szumy słychać i zagłusza. Ten kto chce mówić to włącza mikrofon. Pewnie znalazłby się taki nauczyciel co potrafi zaciekawić ale nie jest ich zbyt dużo 😒

reklama
Dziewczyny, przypomnijcie mi czy wasze dzieci miesiąc temu tez mialy trudniejsze dni... Martwię się Bartkiem, odrzucił stale pokarmy, ciagnie tylko na moim cycku ale czasem ma przerwy po 5-6h w jedzeniu... Do tego jest marudny i placzliwy, potrafi płakać w nocy przez godzinę, co nigdy mu się nie zdarzało. Na początku myślałam, ze to zęby a teraz juz nie wiem co to jest... We wtorek mam pediatre a do tego czasu chyba padnę z niepewności i zmęczenia...

Do góry