Patii26
Fanka BB :)
No to może mamy kolejną parę dzieciaczków? Lili od @LipcowaLi i Antek od @Monini92O ja cię jaki słodziak, oczy duże i faktycznie podobne do mojego Antka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to może mamy kolejną parę dzieciaczków? Lili od @LipcowaLi i Antek od @Monini92O ja cię jaki słodziak, oczy duże i faktycznie podobne do mojego Antka
Mam nadzieję ze jest w dobrych rękach i będzie dobrze. Dziękujemy ❤Będzie dobrze, musi być
PS zauważam, że nasze dzieci to twardziele to chyba my się mięciutkie zrobiłyśmy
No i to jest dla mnie przepis wszystko mam i szybko,prosto. Tak lubięA Ty ciągle te przepisy jak przejrzałaś neta to już wszystko
ja dzisiaj robiłam kluski lane z mrożonymi malinami- sami też zjedliśmy
mały zjadł 7 szt
Zobacz załącznik 1360770
Śniadania dla niemowlaka część II - GuGuGa
Jakiś czas temu opublikowałam wpis z pomysłami na śniadania. Było tam mnóstwo koncepcji, ale takich najprostszych. Teraz zapraszam Was na bardziej skomplikowane (ale bez przesady). Nie lubię się napracować w kuchni, więc myślę że z Czytaj dalej…guguga.pl
Moja Nela to notorycznie ciągle coś do buzi wkłada, dosłownie wszystko, nawet papier toaletowy I o dziwo lubi jeść papier, zjada go ( jak nie zdążę jej wyciągnąć z buzi), ale placków czy banana to nie zjeIga 8 zębów to połowę zawartości lodówki zjada a powiedz wklada jeszcze coś buzi?
mój ma 6 zębów i podobno jak dziecko ma zęby to nic innego jak pokarmu już nie wklada i się tak zastanawiam bo u nas nadal pcha różne rzeczy do buzi po ostatnim wypadku raczej miękie ale jednak.
Lila jak jej ostatnio dałam banana, to rozpłakała sięMoja Nela to notorycznie ciągle coś do buzi wkłada, dosłownie wszystko, nawet papier toaletowy I o dziwo lubi jeść papier, zjada go ( jak nie zdążę jej wyciągnąć z buzi), ale placków czy banana to nie zje
Ale super. Ja bym nie miała miejsca na taką, i aż się boję pytać, ile to kosztuję@karoo-kp -z u Was?
pamiętasz jak wrzucałaś to piękną drewniana zjeżdżalnie poszukałam trochę i kupujemy coś takiego na roczek
Zobacz załącznik 1360771
To zwykłe cwaniaki, nie daj się nabrać na prawników. Ich wina, bo powinni sprzęt zabezpieczyć i odpowiednio oznaczyć, a jak pie...lnęli to ich problem. Sprawdź lepiej opony i felgi, bo to oni jakby co będą musieli płacićAle super. Ja bym nie miała miejsca na taką, i aż się boję pytać, ile to kosztuję
Ja miałam dzisiaj straszną nockę, w ogóle od kilku dni jest kiepsko. Mała budzi się pińcet razy w nocy z wyciem, nie może się uspokoić, cycka nie chce. Ja przez to oczy prawie nie sypiam, także ten... Słabszy okres to tylko podczytuję. No i jeszcze przedwczoraj najechałam na drabinę aluminiową. I teraz goście chcą się "dogadać". Robią u nas przyłączenie mocniejszego kabla, bo sąsiad robi sobie piec elektryczny, i rzucili drabinę na leżąco, za samochodem mojego męża, gdzie ja zawsze parkuje (on od strony wjazdu). Wjeżdżam, patrzę, goście są, stoi ich dwóch na dwóch drabinach wzdłuż budynku, wjeżdżam na podwórko, zaparkowali na środku, ale kij, moje miejsce wolne. Dojechałam na wysokość mojego męża i wbijam od razu w prawo na swoje miejsce. Zaczynam się ślizgać i nie mogę wjechać. Gościu z tych elektryków przylatuje, że co ja robię, mąż wyleciał, ja wysiadam, a tam k..wa drabina. Rozumiecie, jeb....neli drabinę na moim miejscu parkingowym, na płasko, po ukosie. I z pretensją, czy ja nie widziałam. Dodam, że mam kuźwa Espace, mój mąż również, była 17 więc półmrok, a drabina leżała zamiast położona wzdłuż budynku, to na moim miejscu parkingowym. A jechałam następnego dnia o tej samej porze i specjalnie patrzyłam: nie było opcji, żeby zobaczyć tę drabinę... Może ktoś w malutkim aucie by widział. I teraz panowie najpierw kazali mi kupić nową (bo drabina pożyczona) a potem przemyśleli, że oni się skonsultowali z prawnikiem i że pozew cywilny i że przeciez nikt tego nie chce, to oni wyjdą mi naprzeciw i po 1/3 się złożymy (czyli po 5 stów).
I najpierw pomyślałam, że to rozsądne, a potem, że kur... dlaczego ja mam płacić jak oni zostawili luzem sprzęt bez opieki?
Co myślicie? Z samochodem nic się nie stało, ale jakby coś poszło, to chyba raczej ja miałabym prawo do pozwania ich w procesie cywilnym... A koleś z 10 razy tych słów użył i zastanawiam się, czy po prostu mnie nie zastrasza, żebym sfinansowała im naprawę ten drabiny.
możesz zastąpić truskawkami koniecznie jakieś owoce mrożone próbowałam ze świeżymi borówkami nie wychodzi dobreSama bym takie kluseczki zjadła
Tylko dla mojej Igi nie bardzo bo i maliny i jajko i tak główkuję co by innego dać zamiast maliny aby było dość miękkie bo zrobię je kiedyś już nie patrząc , że jest tam jajko
zjezdzalnia to zakładasz na który chcesz szczebelekA to z boku to zjeżdżalnia czy takie do wychodzenia?Bo dość strome się to wydaje
Ale wygląda świetnie i myślę , że Staś będzie zachwycony