reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Oj tam oj tam...nie przesadzajcie:)
Ja na początku jak jestem w nowym towarzystwie to też przyjmuję rolę obserwatora....do momentu odpowiedniego "podlania"...później jestem "gwiazdą wieczoru"🤣
Żarcik:)
Ale w swoim towarzystwie jestem wygadana itd...w nowym obserwuję:)
Ale fajnie byłoby np tak za rok..o ile jeszcze będziemy tutaj dyskutować zrobić jakieś spotkanie np w połowie Polski w jakimś hotelu z dzieciaczkami....:)
No i mężów wypadałoby zabrać co by się mogli zająć dziećmi kiedy my będziemy "dyskutować " do białego rana:)
To byłby tak zwany "wyjazd służbowy" na temat "rodzicielstwa🤣
Popieram, super pomysł! 😍 Faceci z dziećmi sobie zorganizują czas a my pójdziemy na drineczki pogadać sobie 😀 I fajnie, że każda z nas jest w innym wieku 😀

reklama
No to jesteśmy już dwie:)
A tak piszę , że za rok bo wcześniej może się nie udać ze wzg na moją nie lubiącą podróży córkę...a mam nadzieję że za rok już nie będzie tego problemu:)
W innej sytuacji mogłabym nawet za tydzień jak wróci mężu:)
No za rok najwcześniej, bo już wtedy dzieciaczki nie będą tak potrzebowały cycka wieczorem 😁

No za rok najwcześniej, bo już wtedy dzieciaczki nie będą tak potrzebowały cycka wieczorem 😁
Że co cały rok czekać 😅to trzeba zrobić wiosną albo latem potem jak część dziewczyn wróci do pracy to i tak będzie ciężko się zorganizować i nie oszukujmy się liczba osób które tu zaglądają będzie coraz mniejszą już teraz widać ile dziewczyn w przeciągu roku znikło stąd na szczęście pojawiły się nowe😃

Oj tam oj tam...nie przesadzajcie:)
Ja na początku jak jestem w nowym towarzystwie to też przyjmuję rolę obserwatora....do momentu odpowiedniego "podlania"...później jestem "gwiazdą wieczoru"🤣
Żarcik:)
Ale w swoim towarzystwie jestem wygadana itd...w nowym obserwuję:)
Ale fajnie byłoby np tak za rok..o ile jeszcze będziemy tutaj dyskutować zrobić jakieś spotkanie np w połowie Polski w jakimś hotelu z dzieciaczkami....:)
No i mężów wypadałoby zabrać co by się mogli zająć dziećmi kiedy my będziemy "dyskutować " do białego rana:)
To byłby tak zwany "wyjazd służbowy" na temat "rodzicielstwa🤣
Świetny pomysł, jestem ZA👍😃

Czajo, a Wy w jakim regionie Polski mieszkacie?
( nie chce mi się szukać tej informacji we wcześniejszych wpisach)
Chyba nigdy nie pisałam w którym regionie sobie pomieszkuję:)
My sobie mieszkamy w małopolsce...:)

Że co cały rok czekać 😅to trzeba zrobić wiosną albo latem potem jak część dziewczyn wróci do pracy to i tak będzie ciężko się zorganizować i nie oszukujmy się liczba osób które tu zaglądają będzie coraz mniejszą już teraz widać ile dziewczyn w przeciągu roku znikło stąd na szczęście pojawiły się nowe😃
Hehe ja to tak jak pisałam powyżej....mogę i za tydzień..tylko jak ja dojadę z tą córcią jak z nią 40 min to max w aucie (to i tak nad wyraz chyba napisałam🤣):oops:
Nie no mam nadzieję, że będą tylko dochodzić do nas nowe dziewczyny których jest pewnie parę jeszcze i czytają nas w ukryciu....dawać laski...śmiało...nie gryziemy:)

Świetny pomysł, jestem ZA👍😃
No i super...😀

To teraz mam już mega motywację aby pracować nad zmianą sylwetki z "dyni" w "cukinię" bo w "szczypiorek" może być ciężko🤣☺️

W sensie w przyszłym roku, oto mi chodziło 😅 lato najlepiej 😁

Hehe ja to tak jak pisałam powyżej....mogę i za tydzień..tylko jak ja dojadę z tą córcią jak z nią 40 min to max w aucie (to i tak nad wyraz chyba napisałam🤣):oops:
Nie no mam nadzieję, że będą tylko dochodzić do nas nowe dziewczyny których jest pewnie parę jeszcze i czytają nas w ukryciu....dawać laski...śmiało...nie gryziemy:)

No i super...😀

To teraz mam już mega motywację aby pracować nad zmianą sylwetki z "dyni" w "cukinię" bo w "szczypiorek" może być ciężko🤣☺️
Hahahaha się uśmiałam 🤣 No to ja też mam motywację 😁 po świętach zacznę, bo w święta i tak się żre wszystko 😂

reklama

No i super...😀

A co Ty ma być różnorodność więc muszą być dynie cukinie i szczypiorki🤣🤣😉

Do góry