reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

No to siedziałyby dwa takie cielęta i łypałyby oczami po towarzystwie 😂
Oj tam oj tam...nie przesadzajcie:)
Ja na początku jak jestem w nowym towarzystwie to też przyjmuję rolę obserwatora....do momentu odpowiedniego "podlania"...później jestem "gwiazdą wieczoru"🤣
Żarcik:)
Ale w swoim towarzystwie jestem wygadana itd...w nowym obserwuję:)
Ale fajnie byłoby np tak za rok..o ile jeszcze będziemy tutaj dyskutować zrobić jakieś spotkanie np w połowie Polski w jakimś hotelu z dzieciaczkami....:)
No i mężów wypadałoby zabrać co by się mogli zająć dziećmi kiedy my będziemy "dyskutować " do białego rana:)
To byłby tak zwany "wyjazd służbowy" na temat "rodzicielstwa🤣

reklama
Bo moje to długie takie jest ze hej 😂 chyba znow urosła bo ciuchy zaczynam zakładać na 86 😂 podejrzewam ze 80cm.
A jeżeli chodzi o dziewczyny się świetnie dogadują ze sobą, dosłownie 😂
Tak, super był widok jak nagle dwa małe skrzaty postanowiły w parze, ramię w ramię, wyraczkować do przedpokoju.
To było takie śmieszne 😀

Może my wszystkie jesteśmy trochę introwertyczne skoro piszemy sobie na Forum i tu czujemy się komfortowo 🤔

Ja na początku jak jestem w nowym towarzystwie to też przyjmuję rolę obserwatora....do momentu odpowiedniego "podlania"...później jestem "gwiazdą wieczoru"🤣
Ale fajnie byłoby np tak za rok..o ile jeszcze będziemy tutaj dyskutować zrobić jakieś spotkanie np w połowie Polski w jakimś hotelu z dzieciaczkami....:)
No i mężów wypadałoby zabrać co by się mogli zająć dziećmi kiedy my będziemy "dyskutować " do białego rana:)
Czajo, ja przyjeżdżam 🙋

Z chęcią przyjechałabym 😁 chociaż zapowiada się dość dziwne spotkanie-tuzin kobiet, które wiedzą o sobie nawzajem, gdzie która ma jakie szwy, jak u każdej wyglądał poród, połóg, mało brakuje a jeszcze poczęcia tu będziemy opisywać, a jak spotkamy się na neutralnym terenie to nagle wszystkie będą...no...brakuje mi słowa, ale chodzi mi o to jak zachowuje się małe dziecko w nowym towarzystwie, póki się nie oswoi 😂

Ja tam też bardzo chętnie bym przyjechała 😃 fajnie by było się poznać

A najbardziej urocze z Waszej strony jest to, że nie dajecie wiary w moją aspołeczność i myślicie, że wymyśliłam sobie to wszystko, jesteście takie kochane 😂
Rozkręciły byśmy Cię 😃 spokojnie 😃
Tak, super był widok jak nagle dwa małe skrzaty postanowiły w parze, ramię w ramię, wyraczkować do przedpokoju.
To było takie śmieszne 😀

Może my wszystkie jesteśmy trochę introwertyczne skoro piszemy sobie na Forum i tu czujemy się komfortowo 🤔

Miałaś chyba rację z kamyszkami u Anastazji , jesteśmy po usg - prawdoproobnie rozpuściły się, jeszcze będzie miała na potwierdzenie za jakiś czas kolejne usg. Sprawdzali jej kilkoma głowicami bo nie mogli uwierzyć i nic nie było widać 😃 nerki stoją w miejscu czyli też na plus 😃
Jestem dziś mega szczęśliwa od tej informacji 😃

reklama
No to jesteśmy już dwie:)
A tak piszę , że za rok bo wcześniej może się nie udać ze wzg na moją nie lubiącą podróży córkę...a mam nadzieję że za rok już nie będzie tego problemu:)
W innej sytuacji mogłabym nawet za tydzień jak wróci mężu:)
Świetny pomysł też się na to piszę 😄

Do góry