No właśnie o tym samym pomyślałamChyba może być ciężko otulić tym dzieciątko
Co najwyżej przygnieść
reklama
Bardzo fajna zabawka ale myślę, że mój jest jeszcze za mały na to. Ja kupiłam drewnianą zabawkę w Lidlu gdzie układa się zwierzątka z klocków.robicie jutro swoim Maluchom Mikołajki?
Mój dostanie wieże SpinAgain Lat Brain Tys uwielbiam ich zabawki wrzucam filmik może któraś z Was się skusi dla swojego malucha
Nie ma już wsyztsko posprawdzane znalazlam na vinted za 60 zł zobaczymy czy się sprawdziJa mam dołączony do wózka z regulacją zapiecia na nogi i pod szyję u mnie wystarczy więc nic więcej nie kupuje, kombinezonu też nie mamy nie czuje takiej potrzeby musiałby chyba być Sybir
może spójrz i u Was jest taka regulacją?
maluchy ogarniają uwielbiam drewniane rzeczy mój od dziadków ale my kupowaliśmy dostanie coś takiegoBardzo fajna zabawka ale myślę, że mój jest jeszcze za mały na to. Ja kupiłam drewnianą zabawkę w Lidlu gdzie układa się zwierzątka z klocków.
a jakie klocki w lidlu?
mój dostał używany zestaw muzyczny od mojego siostrzeńca i uwielbia jaja marakasów a zabawki muszę przyznać dobra jakość
no i extra chyba normalnie zacznę tam wyprzedawać Staśka cmentarzysko ale ja to się nie znam na tym jedyne co udało mi się sprzedać to laktator i łóżeczko na allegro to jeszcze prowizję mi zabrali...Nie ma już wsyztsko posprawdzane znalazlam na vinted za 60 zł zobaczymy czy się sprawdzi
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Robię, ale tylko w sumie dlatego, że robię starszym dziewczynkom i wiem, że Dobrusia by pytała, dlaczego Marcysia nie dostała, przecież była grzeczna. Ale u nas na Mikołaja daje się drobiazgi, zazwyczaj słodycze, ewentualnie jakaś pierdoła (Dobrusia dostanie pop-it jedborożca). Dla Marcysi mam książeczkę.robicie jutro swoim Maluchom Mikołajki?
Mój dostanie wieże SpinAgain Lat Brain Tys uwielbiam ich zabawki wrzucam filmik może któraś z Was się skusi dla swojego malucha
Ja nie lubię na Vinted sprzedawać, u mnie idzie najlepiej wystawianie na grupach na Facebooku, a potem robienie aukcji na olx tylko żeby przeprocesować płatność i wysyłkę taniej.no i extra chyba normalnie zacznę tam wyprzedawać Staśka cmentarzysko ale ja to się nie znam na tym jedyne co udało mi się sprzedać to laktator i łóżeczko na allegro to jeszcze prowizję mi zabrali...
Mary2094
Fanka BB :)
Byłam 2 razy w Dreźnie i raz w Berlinie, i wolę ten w Dreźnie, baaardzo bajkowy. Muszę kiedyś męża namówić na to aby jechać do Tropical Island a potem na Dreznosuper i co znalazłaś coś ciekawego?
Ja uwielbiam jarmark w Dreźnie ale bym pojechała
Mary2094
Polecam Vinted, bez prowizji możesz tam sprzedawaćno i extra chyba normalnie zacznę tam wyprzedawać Staśka cmentarzysko ale ja to się nie znam na tym jedyne co udało mi się sprzedać to laktator i łóżeczko na allegro to jeszcze prowizję mi zabrali...
Rany julek...ale mam czadowe mikołajki...to może w pauzach wymienie, bo nie mam sił układać tego w sensowne zdania tworzące spójną opowieść:
- małemu wczoraj zaczeło ropieć oko i puchnąć lekko powieka.
- zasnął twardo na noc o 22:00 po godzinie płaczu, lulania i śpiewania.
- dziś rano jajo na oku, ropa i niewyspany.
- totalna mamoza i WeźMnięNaRączkiBoPłaczę.
- niezapowiedzeni goście przyszli godzine przed zapowiedzianymi.
- mały marudny, płaczliwy, zęby?
- Pedicetamol, żel na ząbki i Nurofen
A ja jak debil mam wyrzuty sumienia że mały był jaki był i nie bawił się fajnie nowymi zabawkami, ktore dostal od gosci, ktorzy przyszli w sumie wlasnie do niego. Wiem, wiem, to dziecko i jaki ja mam wplyw na to itd. Ale i tak jakos tak...
- małemu wczoraj zaczeło ropieć oko i puchnąć lekko powieka.
- zasnął twardo na noc o 22:00 po godzinie płaczu, lulania i śpiewania.
- dziś rano jajo na oku, ropa i niewyspany.
- totalna mamoza i WeźMnięNaRączkiBoPłaczę.
- niezapowiedzeni goście przyszli godzine przed zapowiedzianymi.
- mały marudny, płaczliwy, zęby?
- Pedicetamol, żel na ząbki i Nurofen
A ja jak debil mam wyrzuty sumienia że mały był jaki był i nie bawił się fajnie nowymi zabawkami, ktore dostal od gosci, ktorzy przyszli w sumie wlasnie do niego. Wiem, wiem, to dziecko i jaki ja mam wplyw na to itd. Ale i tak jakos tak...
reklama
MamM
Biedny malutki, Mama to Mama , a co tam goście i ich zabawki. Zabawki od jutra będą jego, jak nikt na ręce mu nie będzie patrzył.
Choć też tak czasm mam, że chciałabym, żeby dziecko wdzięczne było i zadowolone ... ale to jest głupie jednak.
Potem zła jestem na gości ( tych bezdzietnych, że wymownie spoglądają, jak to? nie cieszy Cię nasze towarzystwo malutka? ) I głupio się wtedy tłumaczę- wiecie ona na co dzień to wesoła jest, spokojna, a teraz głodna, śpiącą, zmęczona, ząbkuje... i pogarszam sprawę.
No właśnie, co wtedy zrobić mądrego jak dziecko marudne, a goście?
Jaką taktykę przyjmujecie?
Choć też tak czasm mam, że chciałabym, żeby dziecko wdzięczne było i zadowolone ... ale to jest głupie jednak.
Potem zła jestem na gości ( tych bezdzietnych, że wymownie spoglądają, jak to? nie cieszy Cię nasze towarzystwo malutka? ) I głupio się wtedy tłumaczę- wiecie ona na co dzień to wesoła jest, spokojna, a teraz głodna, śpiącą, zmęczona, ząbkuje... i pogarszam sprawę.
No właśnie, co wtedy zrobić mądrego jak dziecko marudne, a goście?
Jaką taktykę przyjmujecie?
Ostatnia edycja: