No właśnie o tym samym pomyślałamChyba może być ciężko otulić tym dzieciątko
Co najwyżej przygnieść![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie o tym samym pomyślałamChyba może być ciężko otulić tym dzieciątko
Co najwyżej przygnieść![]()
Bardzo fajna zabawka ale myślę, że mój jest jeszcze za mały na to. Ja kupiłam drewnianą zabawkę w Lidlu gdzie układa się zwierzątka z klocków.robicie jutro swoim Maluchom Mikołajki?
Mój dostanie wieże SpinAgain Lat Brain Tys uwielbiam ich zabawki wrzucam filmik może któraś z Was się skusi dla swojego malucha
Nie ma już wsyztsko posprawdzaneJa mam dołączony do wózka z regulacją zapiecia na nogi i pod szyję u mnie wystarczy więc nic więcej nie kupuje, kombinezonu też nie mamy nie czuje takiej potrzeby musiałby chyba być Sybir
może spójrz i u Was jest taka regulacją?
maluchy ogarniająBardzo fajna zabawka ale myślę, że mój jest jeszcze za mały na to. Ja kupiłam drewnianą zabawkę w Lidlu gdzie układa się zwierzątka z klocków.
no i extraNie ma już wsyztsko posprawdzaneznalazlam na vinted za 60 zł zobaczymy czy się sprawdzi
![]()
Robię, ale tylko w sumie dlatego, że robię starszym dziewczynkom i wiem, że Dobrusia by pytała, dlaczego Marcysia nie dostała, przecież była grzeczna. Ale u nas na Mikołaja daje się drobiazgi, zazwyczaj słodycze, ewentualnie jakaś pierdoła (Dobrusia dostanie pop-it jedborożca). Dla Marcysi mam książeczkę.robicie jutro swoim Maluchom Mikołajki?
Mój dostanie wieże SpinAgain Lat Brain Tys uwielbiam ich zabawki wrzucam filmik może któraś z Was się skusi dla swojego malucha
Ja nie lubię na Vinted sprzedawać, u mnie idzie najlepiej wystawianie na grupach na Facebooku, a potem robienie aukcji na olx tylko żeby przeprocesować płatność i wysyłkę taniej.no i extrachyba normalnie zacznę tam wyprzedawać Staśka cmentarzysko
ale ja to się nie znam na tym jedyne co udało mi się sprzedać to laktator i łóżeczko na allegro to jeszcze prowizję mi zabrali...
Byłam 2 razy w Dreźnie i raz w Berlinie, i wolę ten w Dreźnie, baaardzo bajkowy. Muszę kiedyś męża namówić na to aby jechać do Tropical Island a potem na Dreznosuper i co znalazłaś coś ciekawego?
Ja uwielbiam jarmark w Dreźnie ale bym pojechała![]()
Polecam Vinted, bez prowizji możesz tam sprzedawaćno i extrachyba normalnie zacznę tam wyprzedawać Staśka cmentarzysko
ale ja to się nie znam na tym jedyne co udało mi się sprzedać to laktator i łóżeczko na allegro to jeszcze prowizję mi zabrali...