E
ecza
Gość
Oooo ta sukienka czerwona cudna....Ja zakupiłam małej ostatnio w pepco kilka ubranek świątecznych Moja ulubiona to sukienka czerwona
Zobacz załącznik 1333634Zobacz załącznik 1333637Zobacz załącznik 1333638
Zobacz załącznik 1333642Zobacz załącznik 1333643
Byłam wczoraj u nas i takiej nie było
Ale jak to w pepco dzisiaj nie ma jutro jest więc trzeba się znowu wybrać
A to ja wręcz przeciwnie...zawsze jak już pojawia się w sklepach to się w coś zaopatrujęCudne Ja też już kupiłam, normalnie nigdy mi się nie zdarzyło w listopadzie kupować świątecznych rzeczyco to się że mną porobiło a na resztę poluje na olx
Uwielbiam magię tych świąt a w tym roku będą już mega magiczne
ja teraz w pepco kupuję rozmiar 80 bo po wypraniu tak jak pisały dziewczyny robią ciut mniejsze a po suszarce jeszcze mniejszeTa zielona sukienka j leginsy cudne ale duże rozmiary już nosicie czy te ciuszki jakieś zanizone mają rozmiary
Oj wiem co czujesz bo moja często tak ma....ale na razie od paru dni spokój bo w końcu mamy zęba nr 3Ale mamy marudne dni od tych jęków to aż głową mi pęka, a ja jak mam migreny to musze się zamknąć w cichym i ciemnym pomieszczeniu. .A tu z małą nie ds rady. Pobawi się chwilę i jęczy marudzi niech ten okres minie
Może u Was też będzie zmiana w uzębieniu?
W końcu wyszła ta górna jedynka...jak na razie lewaAle nie dała sobie w ogóle tam kuknąć....i patent z łyżeczką sprawdził się tutaj doskonale...potwierdził to co mi się zdawało
A to nie jest tak że im szybciej coś się poda dziecku tym lepiej?Ja odebrałam dziś wyniki badań moczu małej i mamy bakterie w moczu. Dziś nie było wolnych terminów na teleporade, w poniedziałek zadzwonię, mam nadzieję że nie będzie mi lekarz wymyślać że szpitalem, bo chirurg do którego chodzimy powiedział że jeżeli nic się z dzieckiem nie dzieje to lekarz rodzinny powinien dać coś do domu niż dziecko ciągać po szpitalach.
I w takiej sytuacji nie powinna być chociaż teleporada na już?
Dość często mają te body takie sztywne ale na szczęście ostatnio udało mi się upolować prążkowane rozciągliwe w kolorze brudny różCzasami mają na prawdę coś fajnegoPopieram. Ja już nie kupuje w Papko bo niby Pio je kochałam jest w ogóle nie rozciągliwe. Trzeba naprawdę trafić na te rozciągliwe tak to to są sztywne nawet po praniu.
Ale fakt mają piękne przynajmniej te co wylowilas
Hehe to u nas dzisiaj od 3:36 dokładnie do 5:31 urządziła sobie przerwę w spaniu....ale później o 8 trzeba było ją budzić bo rehabilitacja...w innym przypadku pewnie wstałaby o 7kurde u nas już to się nudne robi mały 03:40 pobudka zabrałam go do nas i obyło się bez mleka i bez zabawy. Ale w ogóle do tej 03:40 to nie mogłam spać ciągle jęczałrany nie wiem może to trójki idą Potem u nas też trochę po jakich spaliśmy do 06:20 , No i dopiero jesteśmy na spacerze i ma pierwszą drzemkę I też coś jęczy przez sen
Ps nie wiem jak u was ale u nas wieje jak w kieleckim