Niedługo mama
Fanka BB :)
Lipaaa poratuj... który tydzień teraz mamy?????
moja teraz jest przeziębiona to marudna, byliśmy dziś u lekarza i na razie osłuchowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja teraz jest przeziębiona to marudna, byliśmy dziś u lekarza i na razie osłuchowo
ale cudne w sobotę będę w pepco to może jeszcze będzie. ale tak naprawdę to my już śpimy w świątecznym ubranku hahahhaha mamy po innym dziecku pajacyka do spania rozm.74 i szkoda go nie zakładać i ten świąteczny czas już się nam udzielaDziewczyny tak nawiasem mówiąc w pepco już są ciuszki na święta (kupiłam bo zaraz by pewnie nie było rozmiarów) - za ten zestaw zapłaciłam 30zł.
Plus jeszcze w Rossmannie wczoraj pokusiłam się na ekologiczne pieluchy z Babydream (w papierowym opakowaniu), bardzo ogółem są mięciutkie, zobaczymy jak w użytkowaniu
moja teraz jest przeziębiona to marudna, byliśmy dziś u lekarza i na razie osłuchowo czysto
Jakiś problem był że stronąLipaaa poratuj... który tydzień teraz mamy?????
moja teraz jest przeziębiona to marudna, byliśmy dziś u lekarza i na razie osłuchowo czysto
Nie jestem psychologiem ale wydaję mi się że jak podzieliła się z Tobą tym co robi to dobrze , bo szuka pomocy i wie że ja u Ciebie znajdzie a to dobrze , że nie brnie w to dalej tylko szuka rozwiązania...No Jagoda na codzień jest przebojowa i wesoła. Ja przez skórę czułam, że coś jest nie tak i od dawna ją pytałam czy na pewno wszystko ok, że jak potrzebuje pomocy, jakiejkolwiek, to ma się odezwać. Cieszę się, że powiedziała, to bardzo pozytywny objaw.
Świetne....kurde byłam w pepco w sobotę i takich nie widziałam jeszcze..chyba jutro będzie spacer do pepcoDziewczyny tak nawiasem mówiąc w pepco już są ciuszki na święta (kupiłam bo zaraz by pewnie nie było rozmiarów) - za ten zestaw zapłaciłam 30zł.
Plus jeszcze w Rossmannie wczoraj pokusiłam się na ekologiczne pieluchy z Babydream (w papierowym opakowaniu), bardzo ogółem są mięciutkie, zobaczymy jak w użytkowaniu
No właśnie miałam pytać jak tam u Was ze zdrówkiemSuper , że wychodzicie zwycięsko z tego starciaU nas w czwartek będzie 33 tydzień. Antoś też jest marudny, nie płacze tylko tak hm warczy, wszędzie mu źle i niewygodnie. Narazie zganiam to na jego chorobę, chociaż po dzisiejszej kontroli jestem już spokojna bo lekarka powiedziała, że już żadnych świstów nie słychać, jest czysto - kamień z serca
Kazała odstawić inhalacje i jedynie podać profilaktycznie gdybym usłyszała jakiś niepokojący oddech, bo czasami mała duszność może, ale nie musi się pojawić po kilku dniach.
A też to marudzenie i nerwy u niego bo wychodzi mu czwórka
Już czwórka? O kurcze.. A my dopiero dwa ząbkiU nas w czwartek będzie 33 tydzień. Antoś też jest marudny, nie płacze tylko tak hm warczy, wszędzie mu źle i niewygodnie. Narazie zganiam to na jego chorobę, chociaż po dzisiejszej kontroli jestem już spokojna bo lekarka powiedziała, że już żadnych świstów nie słychać, jest czysto - kamień z serca
Kazała odstawić inhalacje i jedynie podać profilaktycznie gdybym usłyszała jakiś niepokojący oddech, bo czasami mała duszność może, ale nie musi się pojawić po kilku dniach.
A też to marudzenie i nerwy u niego bo wychodzi mu czwórka
U nas nadal okrągłe zeroJuż czwórka? O kurcze.. A my dopiero dwa ząbki
Mój siostrzeniec miał 9 miesięcy jak mu wyszedł pierwszy ząb a teraz ma 14 miesiecy i już 8 ząbkówtakże pewnie jak pojawi się u Was pierwszy to pozniej pójdzie ekspresowoU nas nadal okrągłe zero
Bardzo proszęLipaaa poratuj... który tydzień teraz mamy?????