reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny tak nawiasem mówiąc w pepco już są ciuszki na święta (kupiłam bo zaraz by pewnie nie było rozmiarów) - za ten zestaw zapłaciłam 30zł.
Plus jeszcze w Rossmannie wczoraj pokusiłam się na ekologiczne pieluchy z Babydream (w papierowym opakowaniu), bardzo ogółem są mięciutkie, zobaczymy jak w użytkowaniu
ale cudne😍 w sobotę będę w pepco to może jeszcze będzie. ale tak naprawdę to my już śpimy w świątecznym ubranku hahahhaha mamy po innym dziecku pajacyka do spania rozm.74 i szkoda go nie zakładać i ten świąteczny czas już się nam udziela😊

No Jagoda na codzień jest przebojowa i wesoła. Ja przez skórę czułam, że coś jest nie tak i od dawna ją pytałam czy na pewno wszystko ok, że jak potrzebuje pomocy, jakiejkolwiek, to ma się odezwać. Cieszę się, że powiedziała, to bardzo pozytywny objaw.
Nie jestem psychologiem ale wydaję mi się że jak podzieliła się z Tobą tym co robi to dobrze , bo szuka pomocy i wie że ja u Ciebie znajdzie a to dobrze , że nie brnie w to dalej tylko szuka rozwiązania...
3majcie się dziewczyny....oby szybko psycholog Wam pomógł i problem został rozwiązany🤗
Dziewczyny tak nawiasem mówiąc w pepco już są ciuszki na święta (kupiłam bo zaraz by pewnie nie było rozmiarów) - za ten zestaw zapłaciłam 30zł.
Plus jeszcze w Rossmannie wczoraj pokusiłam się na ekologiczne pieluchy z Babydream (w papierowym opakowaniu), bardzo ogółem są mięciutkie, zobaczymy jak w użytkowaniu
Świetne:)....kurde byłam w pepco w sobotę i takich nie widziałam jeszcze..chyba jutro będzie spacer do pepco:)

U nas w czwartek będzie 33 tydzień. Antoś też jest marudny, nie płacze tylko tak hm🤔 warczy, wszędzie mu źle i niewygodnie. Narazie zganiam to na jego chorobę, chociaż po dzisiejszej kontroli jestem już spokojna bo lekarka powiedziała, że już żadnych świstów nie słychać, jest czysto - kamień z serca😊
Kazała odstawić inhalacje i jedynie podać profilaktycznie gdybym usłyszała jakiś niepokojący oddech, bo czasami mała duszność może, ale nie musi się pojawić po kilku dniach.
A też to marudzenie i nerwy u niego bo wychodzi mu czwórka 🙉
No właśnie miałam pytać jak tam u Was ze zdrówkiem:)Super , że wychodzicie zwycięsko z tego starcia:)
On to zasuwa z tymi zębami💪
Ja to o ile na dole widziałam białą kreseczkę zwiastująca zęba tak na górze ciężko się czegokolwiek dopatrzeć...widzę czerwone dziąsło i tyle bo nie mam jak zaglądnąć żeby zobaczyć czy jakaś kreseczka jest czy nie bo tak nie odchyli głowy i nie otworzy dziubka:oops:...Czy jest jakiś inny sposób na górne zęby żeby je dojrzeć?:)Tylko jaki🤔

U nas w czwartek będzie 33 tydzień. Antoś też jest marudny, nie płacze tylko tak hm🤔 warczy, wszędzie mu źle i niewygodnie. Narazie zganiam to na jego chorobę, chociaż po dzisiejszej kontroli jestem już spokojna bo lekarka powiedziała, że już żadnych świstów nie słychać, jest czysto - kamień z serca😊
Kazała odstawić inhalacje i jedynie podać profilaktycznie gdybym usłyszała jakiś niepokojący oddech, bo czasami mała duszność może, ale nie musi się pojawić po kilku dniach.
A też to marudzenie i nerwy u niego bo wychodzi mu czwórka 🙉
Już czwórka? 🙉O kurcze.. A my dopiero dwa ząbki 😆

reklama
Lipaaa poratuj... który tydzień teraz mamy?????:)
moja teraz jest przeziębiona to marudna, byliśmy dziś u lekarza i na razie osłuchowo czysto
Bardzo proszę 🤗

Załączniki

• inCollage_20211026_110350083.jpg
    inCollage_20211026_110350083.jpg
    575,3 KB · Wyświetleń: 66
Do góry