Tak, jakoś po 5 mcu już zaczął przesypiać całe nocki bez jedzenia. Wcześniej budził się raz w nocy na jedzonko. Potem spróbowałam zamiast go karmić to po prostu brać do łóżka swojego jak się przebudził i zadziałało bo spał sobie dalej i tak poszło potem, że zaczął przesypiaćŁeeeee to ładnie śpi Sam z siebie zaczął przesypiać całą noc?
reklama
Niedługo mama
Fanka BB :)
Ooo to super u nas też tego próbowałam ale nie pomaga spanie z nami , dawanie w nocy wody też nie, więc karmimy się dalejTak, jakoś po 5 mcu już zaczął przesypiać całe nocki bez jedzenia. Wcześniej budził się raz w nocy na jedzonko. Potem spróbowałam zamiast go karmić to po prostu brać do łóżka swojego jak się przebudził i zadziałało bo spał sobie dalej i tak poszło potem, że zaczął przesypiać
Patii26
Też świąteczna?My w tę sobotę mam nadzieję pojedziemy na sesję bo już jesteśmy umówieni
Patii26
My jedziemy do miasta obok mojego rodzinnego miasta gdzie robiliśmy sesje ciążowa. No u nas trochę dużo, bo 350 zł, w tym 10 zdj do wyboru, mamy je na płytce i odbitki wywołane rozm. 21x15, 3 kartki świąteczne z wybranym zdj plus kalendarz na nowy rok z wybranym zdjIle u Was kosztuje sesja bo my 200 zł płaciliśmy.
karoo-kp
Mama Jagodzianki
No Jagoda na codzień jest przebojowa i wesoła. Ja przez skórę czułam, że coś jest nie tak i od dawna ją pytałam czy na pewno wszystko ok, że jak potrzebuje pomocy, jakiejkolwiek, to ma się odezwać. Cieszę się, że powiedziała, to bardzo pozytywny objaw.Oj kochana, współczuję ale wierzę, że to się da szybko ogarnąć. U mojego syna w klasie też jest taka dziewczynka. W życiu bym nie powiedziała, bo ona jest na co dzień mega pogodna i ogólnie lubiana w klasie. Wiem, że chodzi też do psychologa. Trzymam kciuki mocno za was
Niedługo mama
Nie my robiliśmy jakoś na początku września, tak poprostu chciałam żebyśmy mieli razem w trójkę więc zrobiliśmy sobie taką na elegancko i na luzaka my dostaliśmy dwa wywołane zdjęcia resztę na pendrive i to już jak chcemy to sami wywołujemy lub u fotografa ale to dodatkowo placimy, ja lubię robić fotoksiązki więc pewnie powstanie bo z Chrztu już udało mi się zrobićTeż świąteczna?
My mieszkamy od roku na lewobrzeżu, a wcześniej mieszkaliśmy na bydgoskim przedmieściuA jaka dzielnica Torunia, bo ja mieszkałam Na Skarpie i tam teraz przyjeżdżam.
I tam jest prawdziwy raj dla dzieci, plac zabaw co kawałek, całe osiedle w lasku.
I nawet jak mała byłam to mieliśmy dwa baseny na osiedlu takie otwarte, dla wszystkich, bez biletów.
W jakiej dzielnicy mieszkacie?
Chyba, że nie chcesz napisać.
Figola3
Lipaaa poratuj... który tydzień teraz mamy?????Dziewczyny jak u Was maluchy znoszą 33 tydzień i okolice bo moja to jest nie do zniesienia, zaczyna chyba pokazywać swój charakterek. Niestety nie jest fajny marudzi wszystko musi być jak ona chce. Wysiadam psychicznie
moja teraz jest przeziębiona to marudna, byliśmy dziś u lekarza i na razie osłuchowo czysto
Figola3
hhahaha to tak ja ze starszymi dziećmi - co mama zrobi jak skończy liczyć do 3Nawet parę osób ostatnio zauważyło ,że usiąść z nią blee...leżenie bleee...na rączkach blee i ma któs opcję nr 4?
reklama