E
ecza
Gość
U mnie noc tez nie była najłatwiejsza...obudziła się około 1 i do 4 co 20 minut się przebudzałaMam nadzieję , że dzisiejsza będzie spokojnaWgl dzisiejsza noc była okropna, nie wiem co to się podziało Dwa razy w nocy mała się obudziła i musiałam ją na rękach nosić, bo cycka nie chciała a marudziła aż zaczęła płakać, więc ją nosiłam. Jak ją odłożyłam to od razu do cycka i ciągle piła i ciumkała, na chwilę się oderwała i znów do cycka... Cała noc praktycznie przy cycku... Nie mogłam się nawet odwrócić na drugi bok, bo od razu się budziła i zaczęła stekac, więc cycek i tak w kółko, cały czas musiałam przytulać ją. Więc prawie całą noc miałam nieprzespaną, rano o 7 wstała a ja totalnie byłam wyczerpana, głowa mnie aż ze zmęczenia bolała... N wziął ją na godzinę a ja poszłam spać. Ta godzina zleciała jak 5 minut. Nie umiałam się dobudzić a musiałam małą wziąć na karmienie i uspac na drzemkę. Mam nadzieję, że dziś już tak nie będzie teraz od 16 głowa mnie ciągle boli...
Pewnie ,że chcemy..zawsze może się przydaćDziewczyny, od poniedziałku po wizycie u dermatologa smaruje Neli całe ciało tą maścią robioną na bazie wody destylowanej i euceryny dwa razy dziennie plus po godzinie smaruje maścią robioną ze sterydem ( czasem dwa razy dziennie, czasem tylko wieczorem) i powiem Wam, że jest rewelacja! Dermatolog miała rację z tym przenawilzeniem skóry. No po prostu bomba, suche i czerwone placki zniknęły, tzn widać je ale są takiego koloru jak pozostała skóra i muszę ich szukać by widzieć gdzie posmarować sterydem ( bo nawet jak ich nie widać to trzeba smarować). No jestem zachwycona, że w końcu coś pomogło wiadomo, nie jest jeszcze idealnie, ale idziemy ku lepszemu no i nie łapie jej codziennie jak wcześniej tylko co drugi dzień
Jakby któraś chciała skład tych maści robionych to dajcie znać to wstawię zdj
A nuż u nas też pomoże
Ja już 3 tyg tak jadę sama z mała i jeszcze te nocki ostatnio takie kulawe....czasami rano wyglądam jak zombieJa chyba wyjadę kopytami do przodu, bo mój ciągnie 2 tygodnie pracy ciągiem, bo bierze nadgodziny. Już chodzę naładowana jak pocisk bo wszystko na mojej głowie. Tak pragnę mieć chwilę dla siebie.
A dzisiaj moja tez była "jęcząca" i cały dzień słyszałam tylko "eeeee"...Więc łeb jak sklep