reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Super, dzięki, jutro kupię w aptece i zacznę tym smarować 😉 no właśnie tak robię codziennie, że zabawkę daje do tyłu i ona odchyla głowę a ja myje 😅
No ale właśnie to się nie chce goić bo ona ciągle broda obciera to, więc mam nadzieję, że ten puder da radę 😊
Moja też ma takie zaczerwienienie na szyi i potwierdzam ten puder płynny działa. To się oczywiście odnawia, bo mała jeszcze oprócz pocenia się ślini.

reklama
Super, dzięki, jutro kupię w aptece i zacznę tym smarować 😉 no właśnie tak robię codziennie, że zabawkę daje do tyłu i ona odchyla głowę a ja myje 😅
No ale właśnie to się nie chce goić bo ona ciągle broda obciera to, więc mam nadzieję, że ten puder da radę 😊
A jakbyś spróbowała coś podłożyć pod tą bródkę?Jakaś chusteczkę, śliniak żeby odizolować skórę od skóry?Teraz ma być ciut chłodniej to może poskutkowałoby:)

u mojego to standard nie martw się Dermatolog nam powiedziała że to normalne u niemowlakow.
jak chcesz dobrze umyć zabawka albo tubka kremu kolorowego i do góry pokazuj a druga ręką myj działa 😜
posmaruj na noc nie na dzień kremem
naprawdę działa! tak samo pozostałe krostki też na noc bo wtedy nie będzie się macać ze tak powiem 😂

dla mnie ten puder to odkrycie roku i wychwalam normalnie Dermatolog bo kosmetyk nie całe 10 zł a dział cuda 🤪 w przeciwieństwie do innych drogich specyfików które też nam wciskały inne lekarki 😡
Muszę też go kupić, bo 10 zł nie majątek a czasem może się przydać w ekstremalnych sytuacjach 😃

A jakbyś spróbowała coś podłożyć pod tą bródkę?Jakaś chusteczkę, śliniak żeby odizolować skórę od skóry?Teraz ma być ciut chłodniej to może poskutkowałoby:)
No właśnie szkoda mi jej dawać śliniczka pod brodę bo jak są ciepłe dni to to ją dodatkowo grzeje. No niby chłodne dni a jednak w domu ciepło. Zobaczę najpierw z tym pudrem 😉 Bo ślinią musiałabym przez całe lato jej zakładać by się broda nie stykała z klatką.

no u mnie zainteresowany tym kremem albo innym więc idzie w ruch i macham jak głupek 😂
u mojego czasem się pojawiają jak jest bardzo gorąco to podobno przejdzie jak dziecko zacznie siadac wtedy częściej szyja będzie wietrzona😜
u mnie dużo dało jak zmieniłam wzorzec podnoszenia tj wcześniej podnosiłam za głowę i pupę a naturalnie wtedy mały barki unosił na maksa do szyji🙄 no i inne ćwiczenia rolowanie czy dawanie dużej piłki nad pępkiem 😂 zabawne to jest bo jak się jest takim małym to raczej małe rzeczy się bierze a mój to jak największe chce 😂

Muszę też go kupić, bo 10 zł nie majątek a czasem może się przydać w ekstremalnych sytuacjach 😃
ale wiesz jak ze wszystkim umiar 😜aczkolwiek ostatnio wpadłam w panikę i mały miał bombla na ręce już się oczytalam że może mieszka 😱jakie skutki uboczna już zalana 😭 rano szybko do Dermatolog no ugryzienie jak nie będzie już czerwone to tym samym kremem posmarować 😂 także zabawnie było!

reklama
Pytanko, czy któraś z Was już kupiła krzesełko do karmienia? Bo skłaniam się ku ikeowskiemu, ale nadal z mężem myślimy czy akurat to.
Ja mam jeszcze nie używam dopiero jak zacznie siadać narazie karmie na kolanach Męża 😜
a mamy zestaw 3w1 leżaczek potem krzesełko do karmienia się robi a potem fotel bujany
polska firma👍
Zobacz ofertę: KINDERKRAFT FINIO + FINI LEŻACZEK I KRZESEŁKO https://allegro.pl/oferta/kinderkraft-finio-fini-lezaczek-i-krzeselko-10467051087

Do góry