reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

nie ma co się licytować każdy gospodaruje czasem jak umie i jak chce 😜 a zabawki no cóż jak to mówię każdemu wg potrzeb 😂 mojemu frajdę sprawia jak coś pokaże a nie tylko powiem że istnieje. każde dziecko jest inne i to my decydujemy czego i ile mu potrzeba na szczęście 🤪
A ja właśnie jestem typem niestety człowieka który kurde musi mieć porządek bo się źle czuje z bałaganem. Oczywiście w ciągu dnia robię mało, ale mała zaśnie to sprzątam. Nie wiem czemu tak mam , muszę mieć ogarnięte bo inaczej wszystko mnie wkurza, czekam na ten moment jak powiem ze mam to gdzieś i nie będzie mnie w oczy kuło.

reklama
A ja właśnie jestem typem niestety człowieka który kurde musi mieć porządek bo się źle czuje z bałaganem. Oczywiście w ciągu dnia robię mało, ale mała zaśnie to sprzątam. Nie wiem czemu tak mam , muszę mieć ogarnięte bo inaczej wszystko mnie wkurza, czekam na ten moment jak powiem ze mam to gdzieś i nie będzie mnie w oczy kuło.
tak masz poprostu i nie zmieniaj 😂 bo będziesz miała gdzieś tam w głowie że Ci źle 😎
mi tam nie jest przykro jak Męża widzę z mopem😂
ale fakt zastanawiam się jak to będzie przy raczkowaniu mogę kłaki ciągle wciągam takim podrecznym odkurzaczem😂

Daj spokój, dla swojej córki jesteś i będziesz najlepsza we wszystkim!

Oto moje propozycje :
1.A kuku z pieluszka tetrowa
2. Coś Jakby 'gimmastyka', rączki do góry, na

dół w bok a wszystko w rytm 'hop i hop, i hop i hop'
3. Apsik i Ehe ehe ;)
4. Klaskanie i śpiewanie czegokolwiek
5. Samolot i delikatne pląsy do muzyki z małą na rękach

Nic specjalnego, na pewno to wszystko robisz :)

Jesli jeszcze nie poczułaś się lepiej, to zostaje Wam chyba tylko tulić się i cmokać ❤️✌️👍🙏😍
Dokładnie, dorzucam do tego rozmowy ze zmianą intonacji głosu, u nas przy tym jest dużo śmiechu. U nas Zabawa raczkami też jest tylko mówię tak: lewa rączką w górę, prawa w dół, lewa w bok, prawa w bok no i potem hop, hop, hop (przy tym rączki na klatkę i łaskoczą)😊

No moja nie chciała wgl zasnąć nawet przy cycu. Chyba dziąsła dają jej czadu, bo sutki mi przygryza i ciągnie
Mój dzisiaj w nocy budził się z płaczem, a od 2 do 4 nic a nic nie usnął, nawet zrobiłam mu mleko bo pomyślałam, że nie najadł się moim mlekiem. Rano jak doił cyca to często zaciskał i ciągnął sutki, zresztą wczoraj było to samo. Teraz mu zajrzałam do buzi a tu niespodzianka pierwszy ząb🦷

Mój dzisiaj w nocy budził się z płaczem, a od 2 do 4 nic a nic nie usnął, nawet zrobiłam mu mleko bo pomyślałam, że nie najadł się moim mlekiem. Rano jak doił cyca to często zaciskał i ciągnął sutki, zresztą wczoraj było to samo. Teraz mu zajrzałam do buzi a tu niespodzianka pierwszy ząb🦷
sprawdzałam i nadal nic tylko dziąsła opuchnięte.

Hehe, zodiakalna panna, mam to samo i walczę z tym porządkiem ( żeby go w końcu nie było 😂) Mary2094 z wiekiem ten pedantyzm trochę odpuszcza. Trochę 😉

reklama
Do góry