reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Ja muszę iść właśnie do urofizjo, bo mam tą wielką bliznę po nacięciu i pęknięciu krocza aż do pośladka i jest twarda. Ale normalnie nie chce mi się iść i nie mam kiedy...
Polecam bardzo mimo wszystko. Fizjo Ci przepracuje tę bliznę. Ja się bardzo zdziwiłam, że moja blizna po nacięciu 15 lat temu mnie tak boli i daje takie dolegliwości, że jak mi babka ją nacisnęła, to bolało mnie aż do kolana...

Moja też wstała o 6, teraz właśnie zasnela przy cycku i śpi wtulona we mnie więc idę drzemnac się z nią 🥰
Obudziłyśmy się dzisiaj o 9 🙈🙈

reklama
Polecam bardzo mimo wszystko. Fizjo Ci przepracuje tę bliznę. Ja się bardzo zdziwiłam, że moja blizna po nacięciu 15 lat temu mnie tak boli i daje takie dolegliwości, że jak mi babka ją nacisnęła, to bolało mnie aż do kolana...

O kuźwa, to starsznie długo bolała... To ja muszę iść obowiązkowo, żeby łatwiej mi się rodziło drugie dziecko 😁

Ale zajebiscie 😍 a o której poszła spać?

O kuźwa, to starsznie długo bolała... To ja muszę iść obowiązkowo, żeby łatwiej mi się rodziło drugie dziecko 😁

Moja zazwyczaj spi do 8 a dziś 5 z groszem pobudka, i tak chwilowo się mi oko przymknęło że córka ze zdumieniem się na mnie gapiła co ja robie

My jeszcze lepsi wstalam od 10🙈 a mały dalej śpi😅ale.od 7 do 8.40 były rozmowy 😅

20.30 już spała (oczywiście były pobudki na cycka).
Co do blizny, to nie bolała, ale babka mi powiedziała, że każda blizna, którą mamy może dawać dolegliwości, o których nie wiedzieliśmy, że problemy niby nie związane, pojawiające się po latach, mogą być od blizn. No i ruszyła na tę moją poporodową i okazało się, że po naciśnięciu poczułam ten sam ból, który od kilku lat promieniuje mi na prawe udo, byłam pewna, że to od kręgosłupa...

Cytując reklamy: Nie masz pomysłu? Kup go! 😁

Mam i polecam. Co prawda zabawy dla naj naj najmłodszych są czasem bardzo oczywiste, ale im starsze dziecko tym ciekawsze propozycje

20210727_110937-1.jpg

Ja mam taką.

reklama
Do góry