reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
A jest to bardzo ważne przyjmowanie tych suplementow? Na rozwój dziecka?
Milgamma to nie suplement a lek, ja mam problemy neurologiczne, neuralgię nerwu twarzowego trójdzielnego, potężne bóle głowy, przepisała mi to otolaryngolożka, jeśli są znaczne niedobory to pomoże. No i chyba działa, bo mam mniejsze bóle głowy i ustąpiły mi parestezje policzka. A bóle miałam takie, że miałam wrażenie, że wariuję. Czekam teraz na rezonans.
dla mnie to forum to swego rodzaju sposob na rozładowanie emocji, poczytać ze macie i czujecie podobnie😉albo że niektórzy to naprawdę mają ciężko jak problemy ze zdrowiem maluszków 😟
Ja się cieszę, że jest takie forum, bo ciężko się odnaleźć wśród ludzi, którzy dzieci nie mają, a tak to zawsze można nawet popitolić 🤣😉

Ja też cały czas używałam Pampers Premium Care, jednak po wypróbowaniu Bambo Nature nie zamienię na żadne inne. Są cieniutkie, delikatne i bez chemii. Znalazłam ideał🙂
Bambo Nature są rewelacyjne ale niestety kwestia ceny jest bardzo istotna więc używam Dady. Ale jakby mnie było stać to bym tych właśnie używała.

A ja nie wiem czy było takie pytanie czy nie...za moich czasów na pewno nie😂...czy Wasze dzieci śpią z szumem czy bez?
Bez,ja nigdy nie używałam.

Rany, aleście dzisiaj naprodukowały!

Milgamma to nie suplement a lek, ja mam problemy neurologiczne, neuralgię nerwu twarzowego trójdzielnego, potężne bóle głowy, przepisała mi to otolaryngolożka, jeśli są znaczne niedobory to pomoże. No i chyba działa, bo mam mniejsze bóle głowy i ustąpiły mi parestezje policzka. A bóle miałam takie, że miałam wrażenie, że wariuję. Czekam teraz na rezonans.

Ja się cieszę, że jest takie forum, bo ciężko się odnaleźć wśród ludzi, którzy dzieci nie mają, a tak to zawsze można nawet popitolić 🤣😉

Bambo Nature są rewelacyjne ale niestety kwestia ceny jest bardzo istotna więc używam Dady. Ale jakby mnie było stać to bym tych właśnie używała.

Bez,ja nigdy nie używałam.

Rany, aleście dzisiaj naprodukowały!
Nie dziwię się, bo pampersy to są koszta. Tez szukam tanich opcji I patrzę gdzie promocja.

Dziś moja śpi 2h w ciągu dnia 😂 obudziła się i dalej spi. Mam nadzieję ze nocka nie będzie z głowy

reklama
Pytałam Was wczoraj o sposób pobierania krwi, było tak ja pisałyście. Z rączki rureczką do probówki, Tata trzymał rączkę. Mama stała tyłem.
Nasza Melania jest w programie badań nad nową szczepionką ( obecnie na rynku jestPREVENAR 13, a planowane jest wprowadzenie PREVENAR 20)
W związku z tym było to badanie krwii. W ramach tego programu Melania ma też wykonywane pozostałe szczepienia zalecane.
Dziś wejście do budynku było zamykane na klucz. Pielegniarka powiedziała, że atakowani są przez antyszczepionkowców, muskularni panowie przychodzą i ich zastraszają.
Byliśmy tak zaskoczeni.
Jakie jest Wasze zdanie na temat tych ruchów antyszczepionkowych?

Do góry