Niedługo mama
Fanka BB :)
Kusicie mnie do spróbowaniaTo też zamowie sobie paczkę na próbę bo cały czas w poszukiwaniu ideału
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kusicie mnie do spróbowaniaTo też zamowie sobie paczkę na próbę bo cały czas w poszukiwaniu ideału
Mam ale na maxa też jest cichy. Musi być u nas ryk jak w prawdziwym odkurzaczuU mnie w szumisiu przyciskając włącznik można regulować głośność. Nie masz czasem takiej opcji?
Tak patrzę, że chyba 4 trzeba zamówićKusicie mnie do spróbowania
Tez na to zwróciłam uwagę bo 3 do 8kg, a moja mloda ma ponad 7kg wiec faktycznie obowiązkowo 4Tak patrzę, że chyba 4 trzeba zamówić
No to nieźle a moje dziecko ostatnio płacze na dźwięk odkurzacza i trzeba z nim wychodzić do innego pokoju i zamykać drzwiMam ale na maxa też jest cichy. Musi być u nas ryk jak w prawdziwym odkurzaczu
Jak najbardziej, my już od mca na 4Tez na to zwróciłam uwagę bo 3 do 8kg, a moja mloda ma ponad 7kg wiec faktycznie obowiązkowo 4
Milgamma to nie suplement a lek, ja mam problemy neurologiczne, neuralgię nerwu twarzowego trójdzielnego, potężne bóle głowy, przepisała mi to otolaryngolożka, jeśli są znaczne niedobory to pomoże. No i chyba działa, bo mam mniejsze bóle głowy i ustąpiły mi parestezje policzka. A bóle miałam takie, że miałam wrażenie, że wariuję. Czekam teraz na rezonans.A jest to bardzo ważne przyjmowanie tych suplementow? Na rozwój dziecka?
Ja się cieszę, że jest takie forum, bo ciężko się odnaleźć wśród ludzi, którzy dzieci nie mają, a tak to zawsze można nawet popitolićdla mnie to forum to swego rodzaju sposob na rozładowanie emocji, poczytać ze macie i czujecie podobniealbo że niektórzy to naprawdę mają ciężko jak problemy ze zdrowiem maluszków
Bambo Nature są rewelacyjne ale niestety kwestia ceny jest bardzo istotna więc używam Dady. Ale jakby mnie było stać to bym tych właśnie używała.Ja też cały czas używałam Pampers Premium Care, jednak po wypróbowaniu Bambo Nature nie zamienię na żadne inne. Są cieniutkie, delikatne i bez chemii. Znalazłam ideał
Bez,ja nigdy nie używałam.A ja nie wiem czy było takie pytanie czy nie...za moich czasów na pewno nie...czy Wasze dzieci śpią z szumem czy bez?
U nas odkurzacz od narodzi rządzi uspokaja momentalnie i usypiaNo to nieźle a moje dziecko ostatnio płacze na dźwięk odkurzacza i trzeba z nim wychodzić do innego pokoju i zamykać drzwi
Nie dziwię się, bo pampersy to są koszta. Tez szukam tanich opcji I patrzę gdzie promocja.Milgamma to nie suplement a lek, ja mam problemy neurologiczne, neuralgię nerwu twarzowego trójdzielnego, potężne bóle głowy, przepisała mi to otolaryngolożka, jeśli są znaczne niedobory to pomoże. No i chyba działa, bo mam mniejsze bóle głowy i ustąpiły mi parestezje policzka. A bóle miałam takie, że miałam wrażenie, że wariuję. Czekam teraz na rezonans.
Ja się cieszę, że jest takie forum, bo ciężko się odnaleźć wśród ludzi, którzy dzieci nie mają, a tak to zawsze można nawet popitolić
Bambo Nature są rewelacyjne ale niestety kwestia ceny jest bardzo istotna więc używam Dady. Ale jakby mnie było stać to bym tych właśnie używała.
Bez,ja nigdy nie używałam.
Rany, aleście dzisiaj naprodukowały!