reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny jak tam u was ?
My jesteśmy po całej nocy nie przespanej. Mała całą noc krzyczała, prężyła się. Z mężem wyglądamy jak zombie. A musimy być na siłach dzisiaj bo moja rodzina przyjeżdża do LA

Mam dziś też depresję. Młoda spała może w ciągu dnia łącznię 1.5h. Ciągła walka z cycem. Mąż na popołudnie w pracy i go najgorsze ominęło. Mam już dosyć wszystkiego

Mam dziś też depresję. Młoda spała może w ciągu dnia łącznię 1.5h. Ciągła walka z cycem. Mąż na popołudnie w pracy i go najgorsze ominęło. Mam już dosyć wszystkiego
Głowa do góry, musimy to jakos przetrwać . Moja córa dała koncert dzisiaj od 17 do 18.30 i w szoku byłam ze tak krótko i ze od razu zasnęła i śpi do teraz.

Masakryczny, choć dzisiaj w nocy spała 6 godzin ciurkiem. A od najniższej wagi spadkowej tydzień po porodzie do dzisiaj przybrała 1850 gramow także ten...
niezła waga najważniejsze aby rosła zdrowo mój to 2,05 kg przytył od początku a zaczął już 10 tc 😐 cały czas goni wagowo. nenatolog niby mówi że jest mega super i wagowo i w rozwoju 👍 ale jak pomyślę że on dopiero 4 kg waży😞 niektóre takie się rodzą. ona twierdzi że najważniejsze aby się rozwijał dobrze przytyć zdąży aczkolwiek może się okazać że będzie szczupaczek.
6 h 🤪mega dużo, czyli jedno karmienie w nocy Ci wypada 🥰👍
nam pozwolili zwiększyć z 3 do 4h ale i tak czasem pobudka po 2-2.5h- szkoda mi go ale musimy!

może spróbuj kangurowania?
nasz właśnie przespal u mnie dzisiaj 3h i u M 2.5h i teraz na noc nadal chce spać 😂 a jaki ma dzisiaj wilczy apetyt😂 ale przyznam że koło 15 myślałam że będzie masakra bo znowu zaczął tak wyć ale jakoś daliśmy radę.

Kangurowałam ją i tylko tak zasypiała. Ale w momencie gdy odłożyłam do łóżeczka oczy jak 5zl.

reklama
Do góry